Aanbieding!

Wapiti

9,16

Start consult

Een groot onderwerp dat we dagelijks vermijden: onze stoelgang. Maar wist je dat je stoelgang je veel kan vertellen over de situatie van je lichaam? Zo slaat de factor stress direct op de darmen. Buikpijn, buikkrampen en pijn bij het poepen zijn dus signalen die je serieus moet nemen. Als er sprake is van een serieuze verstopping, kun je je lichaam soms een handje helpen. Dat kan door het stimuleren van de darmwerking op een glutenvrije manier. Benieuwd hoe? Lees dan gerust verder.

Wat is Wapiti Darmfunctie Complex Dragees?

Mocht je ten einde raad zijn en het gevoel in je darmen en buik niet meer verdragen, dan kun je terugvallen op het product Wapiti Darmfunctie Complex Dragees. Dit product stimuleert een goede darmwerking en bevordert de inwendige reiniging van de darmen. Dat komt door een bijzondere samenstelling van natuurlijke kruidenextracten. 

Ter ondersteuning

Let wel: een Wapiti-voedingssupplement is géén vervanging voor een gevarieerde voeding.

Daarnaast is het natuurlijk altijd goed om te reflecteren op je eigen levensstijl wanneer je last hebt van obstipatie. Zo is het belangrijk om een gezonde levensstijl aan te houden. Veel bewegen, 1,5 tot 2 liter per dag drinken én vezelrijk eten ondersteunen een goede darmpassage en een regelmatige stoelgang.

Voedingsvezels die de stoelgang stimuleren en versnellen zijn:

  • Volle granen (gerst, rogge, bulgur, tarwezemelen, haverzemelen en havervlokken);
  • Peulvruchten (spliterwten, kikkererwten, linzen, rode en witte bonen). 
  • Wapiti Darmfunctie Complex is dus ter ondersteuning samengesteld.

Hoe gebruik ik Wapiti Darmfunctie Complex?

Lees voor het gebruik van het product altijd goed de bijsluiter door. Neem vervolgens twee dragees Wapiti Darmfunctie Complex voor het slapen met lauw water in. Zorg dat je deze aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijdt.

Het is ook belangrijk om dit product niet te gebruiken wanneer je zelf met een aandoening aan de darmen te maken hebt. Wanneer er sprake is van een zwangerschap en/ of borstvoeding is het handig om een deskundige te raadplegen over het gebruik van Darmfunctie Complex.

Bewaar dit product op kamertemperatuur, droog en afgesloten. Zorg ook dat het product buiten het bereik van (jonge) kinderen blijft. 

Waar kan ik Wapiti Complex bestellen?

Je kunt Wapiti Complex online bestellen, bijvoorbeeld bij Apotheek Online. De kans is ook groot dat drogisterijen en apotheken dit product aanbieden.

Wapiti Darmfunctie Complex Dragees is in meerdere varianten te verkrijgen. Zo bestaan er verpakkingen van twintig, veertig en zestig stuks. Het hangt er dus net vanaf hoeveel je van dit product nodig denkt te hebben.

Darmklachten gaan vaak gepaard met andere klachten, zoals misselijkheid, brandend maagzuur of reizigersdiarree. Mocht je meerdere klachten hebben, bekijk dan altijd op de bijsluiter of het product in combinatie met andere producten en medicijnen mag worden ingenomen. Wees zuinig op je darmen!