Ben je op zoek naar Dymista neusspray? Dit medicijn is niet in de drogisterij te verkrijgen omdat het alleen op recept gekocht kan worden. Wél kan je dit medicijn online kopen, je krijgt na het invullen van een korte vragenlijst een doktersrecept, de medicijnen en 24-uurs levering van een gecertificeerde apotheek. Klik op de knop hieronder om de medicijnen online te bestellen.

Wat is Dymista neusspray?

Dymista neusspray is een neusspray die de ingrediënten antihistamine azelastine en corticosteroïd Fluticason bevat. Deze spray remt de symptomen van een ontsteking in de neus. Ontstekingen die bijvoorbeeld zijn ontstaan als allergische reactie op pollen, hondenhaar of huisstofmijt.

Dymista neusspray

Waar wordt Dymista neusspray voor gebruikt

De Dymista neusspray kan gebruikt worden bij een ontstoken neusslijmvlies en rinitis. Deze laatste kan ontstaan door een allergische reactie. Oorzaken hiervan zijn altijd prikkels van buitenaf, denk bijvoorbeeld aan hondenhaar, pollen of huisstofmijt. Bij een allergische reactie hierop zal het lichaam de slijmvliezen in de neus laten opzwellen en prikkelen. Als gevolg ontstaan er vervelende symptomen zoals een loopneus, verstopte neus, geïrriteerde ogen keel en neus en niezen.

Hoe werkt Dymista neusspray?

Wanneer het lichaam, en dan met name de neus, geprikkeld wordt door pollen, hondenhaar of andere irritaties voort het lichaam een immuunrespons uit als reactie hier op. Bij inademing komt dan de stof histamine vrij. Dit veroorzaakt de ontsteking in de neus. Het bijnierschorshormoon Fluticason, welke we terug vinden in de Dymista neusspray, remt de aanmaak van histamine. Het andere ingrediënt dat we terug vinden in de spray is Azelastine. Dit product remt de werking van histamine. Samen zorgen zij er voor dat er minder histamine in het lichaam is en dat de vervelende symptomen afnemen. De luchtwegen kunnen zich weer openen waardoor ademen weer een stuk beter gaat.

Hoe gebruik ik Dymista neusspray?

De Dymista neusspray werkt het beste wanneer het 2 keer per dag wordt gebruikt, zowel in de ochtend als in de avond. Het liefst ook op het zelfde tijdstip. Spuit 1 keer in elk neusgat voor de beste werking. Tijdens het inspuiten is het belangrijk om goed in te ademen via de neus en uit te ademen via de mond. Buig het hoofd iets naar voren als je de neusspray inspuit. Na een paar dagen Dymista neusspray te gebruiken zullen de symptomen moeten afnemen.

Kan ik Dymista neusspray kopen bij de Kruidvat, Etos of andere drogist?

Dymista neusspray is een middel wat verkrijgbaar is op doktersrecept. Ga dus even langs de huisarts je klachten hebt en Dymista neusspray wilt gaan gebruiken of bestel het op deze website. Dymista neusspray is niet verkrijgbaar bij de Kruidvat, Etos of andere drogisterij. Wel hebben zij eventueel andere medicijnen die de symptomen kunnen verlichten, deze zijn alleen wel minder sterk dan de Dymista neusspray die door de dokter wordt voorgeschreven.

Add to cart