Ben je op zoek naar Emla crème / zalf? Dit medicijn is niet in de drogisterij te verkrijgen omdat het alleen op recept gekocht kan worden. Wél kan je dit medicijn online kopen, je krijgt na het invullen van een korte vragenlijst een doktersrecept, de medicijnen en 24-uurs levering van een gecertificeerde apotheek. Klik op de knop hieronder om de medicijnen online te bestellen.

Wat is Emla crème?

Emla crème is een verdovende zalf. Dit middel heeft een verdovende werking op de huid en op de slijmvliezen. Het werkende bestandsdeel is lidocaïne met prilocaïne in de crème. Emla wordt gebruikt bij de verzorging van wonden en daarnaast helpt het tegen een vroegtijdige zaadlozing. Ook gebruiken artsen de crème als verdoving om bijvoorbeeld wratten weg te halen. De crème wordt dan op de huid, rondom de wrat aangebracht. De zalf werkt zeer goed tegen het vroegtijdig klaarkomen.

Emla creme

Waar wordt Emla crème voor gebruikt?

Deze crème is zeer effectief tegen vroegtijdig klaarkomen en bij lokale verdoving van de huid. Er kan bij gebruik wat irritatie optreden zoals zwelling, jeuk en roodheid. Raadpleeg je arts indien dit niet vanzelf wegtrekt. Heel af en toe kun je huiduitslag ervaren of de huid of slijmvliezen die verkleuren. Als dit het geval is kan er sprake zijn van bloedarmoede. Neem in dit geval ook contact op met een arts.

De zalf is goed te gebruiken met andere medicatie er zijn geen wisselwerkingen bekend. Mocht je toch ergens tegen aan lopen of het iets niet vertrouwen neem contact op met een arts.

De werking van de Emla crème verschilt per toepassing. Voor het verzorgen van een wond breng je de crème op de wond aan, zonder dat je deze in de wond wrijft. Je kunt de wond eventueel afdekken. Na een half uur tot een uur zal de huid verdoofd zijn. Wil je met een naald prikken smeer de Emla crème dan dun op het huidoppervlak. Ook hierbij zal het ongeveer een uur duren voordat de huid verdoofd is.

Om snel klaarkomen te voorkomen kun je ook Emla zalf gebruiken. Als er erectieproblemen zijn of ontsteking van het prostaat. Ook een schildklierafwijking of bepaald medicijngebruik kan zorgen voor een vroegtijdige ejaculatie. Emla crème kan hierbij helpen.

Om een vroegtijdige zaadlozing uit te stellen smeer je voor de seks de penis in met de crème . Laat de crème ongeveer 10 minuutjes intrekken. Verwijder voor de seks de crème, dit kan namelijk het rubber van het condoom beschadigen. Deze kan gaan scheuren. Na de tien minuten zal de eikel licht verdoofd zijn zodat de seksuele prikkels minder goed door komen. Doordat de eikel verdoofd is kun je het langer volhouden.

Zorg dat de Emla zalf nooit in de ogen terecht komt of in klein wondjes. Was altijd direct de handen na gebruik. Mocht de zalf toch in de ogen komen spoel dan direct met water en neem contact op met een arts.

Kan ik Emla crème kopen bij Kruidvat, Etos, of een andere drogist?

Je kunt Emla crème bij ons kopen zonder recept. Een gespecialiseerd arts beoordeeld een door jou online ingevuld formulier en schrijft een recept uit. Alleen als er geen complicaties kunnen optreden bij gebruik van de crème krijg je een recept. Na goedkeuring van een arts kun je meteen de crème bestellen en heb je de Emla zalf de volgende dag al in huis.

Add to cart