Xifaxan

75,25

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Rifaximine

Beschrijving

Wat is Xifaxan?

Xifaxan is een medicijn om reizigersdiarree mee te behandelen. Dit doormiddel van het antibioticum rifaximine dat inwerkt op de maag en darmen. U kan Xifaxan kopen in tabletten met 200 mg rifaximine.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Xifaxan om reizigersdiarree en de symptomen hiervan te behandelen. De aandoening kenmerkt een waterige stoelgang en vaker drang tot toiletbezoeken. Bijkomend kan u hoofdpijn of maagpijn hebben. Ook een verminderde eetlust en misselijkheid zijn symptomen.

De diarree wordt veroorzaakt door een infectie of gastro-enteritis met campylobacter en E. colli. Dit kan een virale of bacteriële infectie zijn die u sneller in het buitenland kan oplopen dan in uw thuisland.

Probeer om op reis zoveel mogelijk schoon drinkwater te drinken en op propere plaatsen te eten. Behandeling is belangrijk aangezien deze aandoening uitdroging tot gevolg kan hebben.

Hoe werkt Xifaxan?

Rifaximine is een antibioticum dat werkzaam is in de maag en darmen. Het antibioticum doodt de bacterie. Deze kan namelijk niet langer de enzymen aanmaken die het nodig heeft om zich verder te kunnen vermenigvuldigen. De bacterie kan zo niet meer verder groeien en hierna kan ons immuunsysteem de infectie verder opruimen.

Gebruik

– Om de 8 uur 1 tablet.
– Inslikken met water.
– 3 dagen gebruiken.
– Belangrijk: drink voldoende water!

Hoe effectief is dit medicijn?

Xifaxan is effectief om reizigersdiarree te behandelen. Het is noodzakelijk om deze aandoening te behandelen. Uitdroging van het lichaam kan namelijk een gevolg zijn. Vaak gaat de aandoening vanzelf over na enkele dagen. Indien dit niet zo is, kan u overgaan tot medicatie. Blijf steeds veel schoon water drinken.

Drink geen alcohol indien u last heeft van reizigersdiarree, dit kan de symptomen verergeren.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, winderigheid, duizelig zijn, diarree, koorts, misselijk zijn… In uitzonderlijke gevallen kan u ook kortademig zijn, een droge keel en lippen hebben, hoesten, een verhoogde hartslag… Lees de bijsluiter voor een volledige opsomming van bijwerkingen.

Xifaxan kopen

Xifaxan kopen zonder recept? Bij ons is het mogelijk om dit medicijn tegen reizigersdiarree online te bestellen zonder hiervoor een eigen recept nodig te hebben. U hoeft enkel een online consult in te vullen. Deze zal worden beoordeeld door een aangesloten arts. Als de arts geen mogelijke risico’s voor u ziet om dit medicijn te gebruiken, wordt er een online recept uitgeschreven. Dit recept is voor ons voldoende om uw bestelling snel en zorgvuldig naar het door u opgegeven adres te versturen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Xifaxan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *