Ben je op zoek naar Condyline (Podofyllotoxine)? Dit medicijn is niet in de drogisterij te verkrijgen omdat het alleen op recept gekocht kan worden. Wél kan je dit medicijn online kopen, je krijgt na het invullen van een korte vragenlijst een doktersrecept, de medicijnen en 24-uurs levering van een gecertificeerde apotheek. Klik op de knop hieronder om de medicijnen online te bestellen.

Wat is Codyline?

Codyline is een geneesmiddel dat voornamelijk wordt voorgeschreven ter behandeling van genitale wratten. Ook bij andere huidtumoren wordt Codyline steeds vaker toegepast. De werkzame stof is Podofyllotoxine en vertraagt de groei van de cellen wat vooral bij genitale wratten erg effectief werkt. Codyline wordt verkregen uit het voetblad van de lignaanplant en is verkrijgbaar als crème.

Condyline (Podofyllotoxine)

Waar wordt Codyline voor gebruikt?

Wanneer je bij de huisarts komt met genitale wratten zal je hoogstwaarschijnlijk Codyline voorgeschreven krijgen. Door deze crème zal de groei va de cellen afnemen en hiermee dus het ontstaan en verdere groei van de genitale wratten tegen gaan.

Hoe werkt Codyline?

Codyline is verkrijgbaar als crème. Met deze crème kun je de wratten aantippen en wordt de groei van huidcellen op die locatie tijdelijk sterk afgeremd. De groei wordt niet helemaal stilgelegd, maar wel sterk vertraagd zodat het lichaam de kans krijgt om het virus te bedwingen. Het HPV-virus wordt door de crème geneutraliseerd zodat het niet meer schade aan kan brengen. De groei van de wratten zal geleidelijk aan stabiliseren waardoor de jeukende, en soms pijnlijke klachten afnemen.

Hoe gebruik ik Codyline?

Codyline is uitwendig te gebruiken. Stip met de crème de genitale wratten aan, de arts zal je voorschrijven hoe vaak je dit doet. Vrijwel direct zullen de klachten als jeuk en pijn afnemen. Dit komt door de crème. Na 4 weken zijn de wratten aanzienlijk verkleind en na 6 weken is bij 3 kwart van de gevallen alle wratjes verdwenen. Het is raadzaam om tijdens de behandel periode van de wratten geen gemeenschap te hebben. Genitale wratten kunnen namelijk erg besmettelijk zijn en overdracht op de (bed-) partner kan bij gemeenschap niet worden voorkomen. Ook het gebruik van een condoom biedt niet voldoende bescherming tegen genitale wratten. Beter is dus even te wachten tot ze zijn verdwenen.

Is Codyline te koop bij Kruidvat, Etos of andere drogisterij?

De crème Codyline is uitsluitend verkrijgbaar bij de (online) apotheek en niet bij de Kruidvat, Etos of andere drogisterij. Wanneer je de crème Codyline zou willen gebruiken dien je altijd eerst even langs de huisarts te gaan. Hij kan je een recept voorschrijven en deze kan je dan direct ophalen bij de apotheek. Begin direct met het gebruik van de crème, des te eerder ben je van de jeuk en soms ook vervelende pijn af.

Add to cart