Is Treated.com betrouwbaar?

Treated.com is een geverifieerde online apotheek, opgericht in 2003, waar je een groot assortiment geneesmiddelen vindt. Na het invullen van een online medische vragenlijst, krijg je het medicijn discreet en snel thuis geleverd.

Overweeg je om iets op Treated.com te bestellen? Met deze link krijg jij de laagste prijzen op treated.com.

 

Waarom kiezen mensen voor Treated.com?

Een doktersbezoek betekent vaak lang wachten in de wachtruimte. Je bent snel heel wat tijd kwijt. Treated.com biedt je als online apotheek snel een overzicht van de beschikbare geneesmiddelen. Indien je reeds weet welk product je nodig hebt, kan je dit heel eenvoudig en snel bestellen na het invullen van een medische vragenlijst. Dit invullen neemt maar een enkele minuten in beslag.

Ook voor intieme problemen, die je liever voor jezelf houdt, denk aan erectieproblemen, SOA’s, menopauze…, kan je bij Treated.com terecht. De middelen worden vervolgens anoniem thuis geleverd. Nog uw naam of de naam van de site staan op de verpakking vermeld.

Kwalitatieve geneesmiddelen en advies

Alle middelen die Treated.com aanbiedt, zijn klinisch getest. Ze zijn dus allemaal doeltreffend. Toch bestaat de kans dat een medicijn bij een bepaalde persoon beter zal werken dan bij een andere persoon. Hier heeft Treated echter geen vat op.

De site geeft je informatie over een bepaalde aandoening en de mogelijke behandelingen hiervoor. Je vindt deze info door in de zoekbalk jouw aandoening te typen. Je kan deze info rustig doorlezen. Per geneesmiddel vind je een uitgebreide beschrijving van hoe het product werkt, de gebruikswijze en mogelijke bijwerkingen. Voordat je de bestelling kan afronden, dien je online een medische vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst wordt gecontroleerd door een team artsen. Deze artsen zijn GMC-geregistreerde artsen.

GMC

Deze afkorting staat voor General Medical Counsil. Dit is een organisatie die Nederlandse artsen eerst screent voordat deze in het Britse gezondheidssysteem aan de slag kunnen gaan. Zo wordt de kwaliteit van de zorg behouden.
Klik hier voor meer info over GMC.

Betrouwbaarheid van Treated.com

De online apotheek staat onder toezicht van MHRA (Medicines and Healthcare product Regulatory Agency), een Engelse gezondheidsorganisatie. MHRA is een afdeling van het UK departement gezondheid. Deze afdeling ziet erop toe dat geneesmiddelen en geneeskundig advies betrouwbaar, efficiënt en veilig zijn. Vandaar de werking met GMC-geregistreerde artsen.

Daarnaast werkt Treated samen met Natcol. Dit is een apotheek in het Verenigd Koninkrijk die geregistreerd staat bij General Pharmaceutical Council. Een orgaan dat apothekers in Engeland screent en een label geeft voordat ze aan de slag kunnen gaan.

Op Treated.com kan je betalen met je kredietkaart. Dit systeem is beveiligd met Verisign encryptietechnologie. Ook Paypal is mogelijk. Hier hoef je geen creditcardnummer in te voeren. Verder kan betalen via overschrijving of contant bij levering.

Treated.com enkel online?

Treated.com heeft wereldwijd verschillende kantoren en is zo niet enkel een e-commerce. Ook vind je online een klantendienst. Hier kan je via mail of telefonisch 5 dagen per week van 9u tot 19u terecht met al uw vragen. Je kan ook telefonisch je bestelling doorgeven.

Bevindingen van klanten

Op trustpilot.com vind je heel wat positieve reviews van klanten terug. Deze kan je nalezen om te zien wat hun bevindingen zijn. De klanten worden na hun bestelling uitgenodigd om een beoordeling te geven over de dienstverlening en de effectiviteit van het gekochte product. Veel klanten geven aan goed geholpen te zijn en zijn blij met de snelle levering van de producten. Als klant kan je op treated.com bij elk medicijn een review achterlaten met een bijhorende rating. Ook deze kan je als klant voordat je bestelt raadplegen. Deze commentaar wordt nagelezen door de klantenservice en ook eventuele vragen worden beantwoord.

 

Add to cart