Metarelax

Magnesium is een mineraal dat essentieel is in je lichaam voor de vorming van botten en spieren. Het draagt bij aan een goede werking van je spieren en het vervoeren van zenuwprikkels. Heeft je lichaam een magnesiumtekort? Overweeg dan of het nodig is om een magnesiumsupplement te nemen. Metarelax is een voedingssupplement met snel opneembare magnesium en een aantal belangrijke vitamines.

Magnesium zit in voedsel. Het komt voor in granen, groentes, noten, zuivel en vlees. Een tekort aan magnesium is vrij zeldzaam, omdat je normaal gesproken genoeg magnesium uit voedingsmiddelen binnenkrijgt. Heb je een tekort? Dan is dat lastig vast te stellen door je dokter. Tekenen van een magnesiumtekort hebben vaak te maken met spieren en zenuwen, zoals spiertrekkingen, krampen, trillingen of spierzwakte.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van magnesium?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je genoeg magnesium binnenkrijgt. Magnesium is belangrijk bij…

  • …het vormen van botten en spieren;
  • …overbrenging van prikkels in spieren en zenuwen;
  • …goede functie van de spieren;
  • …een goede functie van enzymen die processen aansturen;
  • …de energieproductie

Wat maakt Metarelax zo goed? 

Metarelax bevat magnesium, maar werkt beter dan de meeste magnesiumtabletten of -poeders. Het bevat namelijk een bijzonder magnesiumzout (magnesiumglycerofosfaat) dat uitstekend wordt verdragen door je maag en darmen. Gebruik je een ander magnesiumsupplement? Dan levert dat soms maag- en darmklachten op.

Het product is veilig voor zwangere vrouwen. Er zitten geen stoffen in die moeder en baby kwaad kunnen doen. Bovendien kan er geen gewenning optreden bij het gebruik van dit supplement. Stop dus gemakkelijk na gebruik, zonder dat je lichaam daar iets van merkt.

Metarelax bevat niet alleen magnesiumzout. Het is een complete formule met vitamine D, taurine en actieve B-vitamines. Heb je een vitamine D-tekort? Dan leidt dat vaak tot een magnesiumtekort. De combinatie van alle vitamines en mineralen zorgen voor een versterkte werking van het magnesiumzout.

Wat zijn de effecten van Metarelax?

Neem je deze tabletten? Dan merk je dat de verschijnselen van je magnesiumtekort worden teruggedraaid. Mensen die geen magnesiumtekort hebben, kunnen toch behoefte hebben aan dit magnesiumzoutsupplement. Ben je een sporter, zwangere vrouw, op oudere leeftijd – of heb je vaak last van stress? Dan geeft dit magnesiumsupplement verlichting.

  • De effecten van dit supplement:
  • Een snelle aanvulling van het magnesiumtekort;
  • Een vermindering van het stressgevoel;
  • Minder vermoeidheid;
  • Een positieve werking op je spieren.

Waar kun je Metarelax-tabletten kopen?

Metarelax is te koop bij de apotheek. Je hebt hiervoor geen recept nodig. Bestel je liever online? Dat kan natuurlijk ook. Je vindt hier meestal een goede Metarelax tabletten aanbieding. Koop je grotere verpakkingen? Dan is dat sowieso voordeliger. Er zijn verpakkingen van 45, 90 of 180 tabletten.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Metarelax is twee tabletten. Vind je een Metarelax aanbieding voor de grote verpakking, dan ben je dus het voordeligst uit. Met een verpakking van 180 tabletten doe je drie maanden.