Hoe het werkt

Apotheekonline.net verkoopt zelf geen (recept plichtige) medicijnen. Wij verwijzen u door naar een aangesloten online apotheek of drogist waar u uw aankoop afrond.

Alle aangesloten partners zijn gecertificeerd en geregistreerd conform Europese richtlijnen.

Wij werken uitsluitend samen met partners die merkmedicatie verstrekken. Zo weet u zeker dat u veilige en ‘echte’ medicijnen ontvangt.

Als u een medicijn heeft geselecteerd, volgt er een uitgebreid online consult (vragenlijst). In dit online consult worden vragen gesteld met betrekking tot uw medische gesteldheid en verleden betreft medicijngebruik. Een GMC-geregistreerde arts beoordeelt uw aanvraag. Als zij het veilig achten voor u om dit medicijn te gebruiken, zullen ze een recept voor u uitschrijven.

Heeft u uw bestelling bij een van onze partners afgerond? Dan zal een geregistreerde art of apotheekvoorschrijver uw consult direct controleren.

Zodra de arts bevestigt dat uw bestelling goedgekeurd is zal zij of hij u een notificatie sturen en u uitnodigen om het advies en de veiligheidsinformatie door te lezen.

Wanneer u heeft bevestigd dat u de informatie gelezen en begrepen heeft zal er door de arts een elektronisch recept naar onze apotheek worden doorgestuurd. Wanneer u heeft gekozen voor levering aan huis kiest u voor een koerier die uw pakketje bij de apotheek ophaalt en daarna afgeeft aan een van hun vertrouwde koeriers (zoals UPS, DHL of PostNL). Uw medicatie wordt dan door de apotheek verstuurd en binnen 1 werkdag bij u aangeboden.

Let op: op het moment dat het pakketje bij u wordt aangeboden dient u zich te legitimeren door middel van een geldig paspoort, ID-kaart of geldig Europees rijbewijs.

Apotheekonline.net verkoopt zelf geen (recept plichtige) medicijnen. Wij verwijzen u door naar een aangesloten online apotheek of drogist waar u uw aankoop afrond.

Alle aangesloten partners zijn gecertificeerd en geregistreerd conform Europese richtlijnen.

Wij werken uitsluitend samen met partners die merkmedicatie verstrekken. Zo weet u zeker dat u veilige en ‘echte’ medicijnen ontvangt.

Bezorging

Als je van maandag tot en met donderdag voor 17:00 uur je bestelling hebt geplaatst, kan je gewoonlijk binnen 48 uur je bestelling in huis verwachten. Bestel je na 17:00 uur dan zal dit een dag langer duren. Bestellingen die op vrijdag tot en met maandag geplaatst worden, zullen op dinsdag geleverd worden (met uitzondering van vakantiedagen).

Het product wordt in een neutrale, discrete verzendverpakking verzonden. Op het label op de verpakking is jouw adres zichtbaar en ook het retouradres van de apotheek die jouw product heeft verzonden. Aan de buitenkant van het pakket is niet zichtbaar wat er in het pakket zit.
De leveringskosten voor verzending van recept plichtige medicijnen zijn €22,00 en deze kosten zijn al inbegrepen bij de prijs die u op onze website ziet. De prijs die op de website wordt aangegegeven is dus wat u in totaal betaalt,
Nadat uw medicatie door de apotheek is uitgegeven wordt deze verpakt en gesealed in een blanco verpakking. Wij werken alleen samen met betrouwbare koeriers zoals DHL en PostNL.

Het pakketje wordt niet door de brievenbus geleverd. Indien u tijdens het levermoment niet thuis bent wordt het pakketje dezelfde dag nog naar een afhaalpunt bij u in de buurt gebracht. Het adres hiervoor vindt u terug via de track en trace link die u bij verzending van de koerier ontvangt.

Als uw bestelling nog niet door een arts of apotheekvoorschrijver is goedgekeurd kunt u uw bestelling annuleren. Neem contact op met onze klantenservice en zij zullen uw bestelling voor u annuleren. Het door u betaalde bedrag zal dan binnen 3-5 werkdagen (maar vaak eerder) weer bij u op de rekening staan. Let op: Wij kunnen uw bestelling niet wijzigen of annuleren nadat deze is goedgekeurd door onze arts. (Wanneer uw arts uw bestelling heeft gecontroleerd ontvangt u een email om u hiervan op de hoogte te stellen.)
Add to cart