Azitromycine

44,90

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Azitromycine
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Azitromycine?

Azitromycine is een macrolide antibioticum om bacteriële infecties zoals chlamydia te behandelen. Het omvat 2 dosissen van 500 mg.

Wil je chlamydia antibiotica kopen? Dan zijn zowel azitromycine als Zithromax geschikt. Azitromycine is een generieke variant van het door Pfizer gepatenteerde Zithromax.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit medicijn om chlamydia te behandelen. Chlamydia is een seksueel overdraagbare aandoening die u herkent aan pijn, onregelmatige afscheiding uit vagina of penis, meer bloed verliezen tijdens menstruatie. Vaak zijn er echter geen symptomen.

Hoe werkt Azitromycine?

De chlamydia-bacterie ontwikkelt zich door eiwitten. Azitromycine zal de aanmaak van deze RNA-proteïnes verstoren. Zo heeft de bacterie geen eiwitten meer om zich mee te voeden en zullen de cellen afbreken. De witte bloedlichamen van het lichaam zullen de cellen vervolgens vernietigen. Azitromycine is een simpele en effectieve chlamydia behandeling.

Gebruik

De behandeling houdt 2 tabletten van 500 mg in. Het is belangrijk om de tabletten tegelijk in te nemen. Neem ze in met water zonder te kauwen. 2 uur voor of na de maaltijd innemen. Zeker niet met zuivel, zink of ijzer.

Hoe effectief is dit medicijn?

Azitromycine is een zeer effectieve antibiotica kuur voor de behandeling van Chalmydia. U kan chlamydia krijgen door onvoldoende beschermd seksueel contact. U kan drager zijn zonder dat u het weet. 80 % van de vrouwen en 50 % mannen hebben echter geen symptomen van de aandoening, terwijl ze toch drager zijn. U kan u op elk moment laten testen of u drager bent.

Belangrijk:

  • Neem de 2 tabletten gelijktijdig in. Indien u dit niet doet, zal het medicijn niet effectief werken en heeft u kans op antibioticaresistentie.
  • Zuivel, ijzer en zink remmen de werking van Azitromycine. Neem de pillen daarom zeker 2 uur voor of na de maaltijd in.
  • Heb 7 dagen na gebruik van dit medicijn beschermde seks. Zo voorkomt u opnieuw kans op besmetting.
  • Laat uw sekspartner mee behandelen om eventuele besmetting te voorkomen.
  • Drink geen alcohol bij gebruik van dit middel. Alcohol gaat de werking tegen.
  • Niet gebruiken indien u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Bij inname van deze pillen kan u volgende klachten ervaren: diarree, hoofdpijn en misselijk zijn. Soms kan u duizelig zijn, slapeloos en kortademig. Ook verminderd gehoor en visus, keelontsetking, hepatitis, pijnlijk urineren en huidreacties zijn mogelijk. Uitzonderlijk krijgt u leverproblemen.

Gebruik dit middel niet samen met: colchicine, warafine, pimozide, astemizol, digoxine, rifabutine, kinidine, nelfinavir… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige lijst!

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Azitromycine kopen

Azitromycine kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Azitromycine? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Azitromycine te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Azitromycine online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Azitromycine bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Azitromycine te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Azitromycine kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.