Azitromycine

51,99

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Azitromycine

Beschrijving

Wat is Azitromycine?

Azitromycine is een macrolide antibioticum om bacteriële infecties zoals chlamydia te behandelen. Het omvat 2 dosissen van 500 mg. Azitromycine is een generieke variant van het door Pfizer gepatenteerde Zithromax.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit medicijn om chlamydia te behandelen. Chlamydia is een seksueel overdraagbare aandoening die u herkent aan pijn, onregelmatige afscheiding uit vagina of penis, meer bloed verliezen tijdens menstruatie. Vaak zijn er echter geen symptomen.

Hoe werkt Azitromycine?

De chlamydia-bacterie ontwikkelt zich door eiwitten. Azitromycine zal de aanmaak van deze RNA-proteïnes verstoren. Zo heeft de bacterie geen eiwitten meer om zich mee te voeden en zullen de cellen afbreken. De witte bloedlichamen van het lichaam zullen de cellen vervolgens vernietigen.

Gebruik

De behandeling houdt 2 tabletten van 500 mg in. Het is belangrijk om de tabletten tegelijk in te nemen. Neem ze in met water zonder te kauwen. 2 uur voor of na de maaltijd innemen. Zeker niet met zuivel, zink of ijzer.

Hoe effectief is dit medicijn?

Azitromycine is een zeer effectieve antibiotica kuur voor de behandeling van Chalmydia. U kan chlamydia krijgen door onvoldoende beschermd seksueel contact. U kan drager zijn zonder dat u het weet. 80 % van de vrouwen en 50 % mannen hebben echter geen symptomen van de aandoening, terwijl ze toch drager zijn. U kan u op elk moment laten testen of u drager bent.

Belangrijk:

  • Neem de 2 tabletten gelijktijdig in. Indien u dit niet doet, zal het medicijn niet effectief werken en heeft u kans op antibioticaresistentie.
  • Zuivel, ijzer en zink remmen de werking van Azitromycine. Neem de pillen daarom zeker 2 uur voor of na de maaltijd in.
  • Heb 7 dagen na gebruik van dit medicijn beschermde seks. Zo voorkomt u opnieuw kans op besmetting.
  • Laat uw sekspartner mee behandelen om eventuele besmetting te voorkomen.
  • Drink geen alcohol bij gebruik van dit middel. Alcohol gaat de werking tegen.
  • Niet gebruiken indien u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Bij inname van deze pillen kan u volgende klachten ervaren: diarree, hoofdpijn en misselijk zijn. Soms kan u duizelig zijn, slapeloos en kortademig. Ook verminderd gehoor en visus, keelontsetking, hepatitis, pijnlijk urineren en huidreacties zijn mogelijk. Uitzonderlijk krijgt u leverproblemen.

Gebruik dit middel niet samen met: colchicine, warafine, pimozide, astemizol, digoxine, rifabutine, kinidine, nelfinavir… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige lijst!

Azitromycine kopen

Als u uit schaamte of gemak geen zin heeft om naar uw huisarts te gaan en het medicijn niet wil afhalen voor deze chlamydia behandeling, kunt hier ook Azitromycine kopen (500mg 3tb) zonder recept. Een bij ons aangesloten arts zal na uw online consult een recept voor u uitschrijven (mits u geen gezondheidsrisico’s heeft). Hierna kunnen wij uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres verzenden. Het medicijn afhalen is niet nodig, wij sturen het binnen 24 uur naar uw gewenste adres.

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Azitromycine

  1. Marlies

    Erg blij met deze mogelijkheid tot te bestellen! Ik wist dat ik kans op Chlamydia had door mijn sekspartner… uit voorzorg dus deze behandeling genomen. Had geen zin om hiervoor naar mijn huisarts te gaan! Ideaal dus dit.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *