Azitromycine

44,90

(11 klantbeoordelingen)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Azitromycine
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Azitromycine?

Azitromycine is een macrolide antibioticum om bacteriële infecties zoals chlamydia te behandelen. Het omvat 2 dosissen van 500 mg.

Wil je chlamydia antibiotica kopen? Dan zijn zowel azitromycine als Zithromax geschikt. Azitromycine is een generieke variant van het door Pfizer gepatenteerde Zithromax.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit medicijn om chlamydia te behandelen. Chlamydia is een seksueel overdraagbare aandoening die u herkent aan pijn, onregelmatige afscheiding uit vagina of penis, meer bloed verliezen tijdens menstruatie. Vaak zijn er echter geen symptomen.

Hoe werkt Azitromycine?

De chlamydia-bacterie ontwikkelt zich door eiwitten. Azitromycine zal de aanmaak van deze RNA-proteïnes verstoren. Zo heeft de bacterie geen eiwitten meer om zich mee te voeden en zullen de cellen afbreken. De witte bloedlichamen van het lichaam zullen de cellen vervolgens vernietigen. Azitromycine is een simpele en effectieve chlamydia behandeling.

Gebruik

De behandeling houdt 2 tabletten van 500 mg in. Het is belangrijk om de tabletten tegelijk in te nemen. Neem ze in met water zonder te kauwen. 2 uur voor of na de maaltijd innemen. Zeker niet met zuivel, zink of ijzer.

Hoe effectief is dit medicijn?

Azitromycine is een zeer effectieve antibiotica kuur voor de behandeling van Chalmydia. U kan chlamydia krijgen door onvoldoende beschermd seksueel contact. U kan drager zijn zonder dat u het weet. 80 % van de vrouwen en 50 % mannen hebben echter geen symptomen van de aandoening, terwijl ze toch drager zijn. U kan u op elk moment laten testen of u drager bent.

Belangrijk:

 • Neem de 2 tabletten gelijktijdig in. Indien u dit niet doet, zal het medicijn niet effectief werken en heeft u kans op antibioticaresistentie.
 • Zuivel, ijzer en zink remmen de werking van Azitromycine. Neem de pillen daarom zeker 2 uur voor of na de maaltijd in.
 • Heb 7 dagen na gebruik van dit medicijn beschermde seks. Zo voorkomt u opnieuw kans op besmetting.
 • Laat uw sekspartner mee behandelen om eventuele besmetting te voorkomen.
 • Drink geen alcohol bij gebruik van dit middel. Alcohol gaat de werking tegen.
 • Niet gebruiken indien u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Bij inname van deze pillen kan u volgende klachten ervaren: diarree, hoofdpijn en misselijk zijn. Soms kan u duizelig zijn, slapeloos en kortademig. Ook verminderd gehoor en visus, keelontsetking, hepatitis, pijnlijk urineren en huidreacties zijn mogelijk. Uitzonderlijk krijgt u leverproblemen.

Gebruik dit middel niet samen met: colchicine, warafine, pimozide, astemizol, digoxine, rifabutine, kinidine, nelfinavir… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige lijst!

Azitromycine kopen

Als u uit schaamte of gemak geen zin heeft om naar uw huisarts te gaan en het medicijn niet wil afhalen voor deze chlamydia behandeling, kunt hier ook Azitromycine kopen (500mg 2tb) zonder recept. Een bij ons aangesloten arts zal na uw online consult een recept voor u uitschrijven (mits u geen gezondheidsrisico’s heeft). Hierna kunnen wij uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres verzenden. Het medicijn afhalen is niet nodig, wij sturen het binnen 24 uur naar uw gewenste adres.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

11 beoordelingen voor Azitromycine

 1. Marlies

  Erg blij met deze mogelijkheid tot te bestellen! Ik wist dat ik kans op Chlamydia had door mijn sekspartner… uit voorzorg dus deze behandeling genomen. Had geen zin om hiervoor naar mijn huisarts te gaan! Ideaal dus dit.

 2. Joelle D

  Jaa dat gebeurd mij natuurlijk weer. WEl eens vaker onbeschermde seks gehad maar deze x chlamydia opgelopen. gadverdamme denk je dan. snel googlen en kwam bij deze site uit. Zag er goed, veel goede reviews dus het hier maar besteld in plaats van wachten.

 3. Boaz

  Helemaal van de chlamydia af en dat na 2 pilletjes, ik ben verrast dat dit zo makkelijk gaat! Misschien zelfs wel te makkelijk

 4. A A

  Jaa ik ben er gelukkig weer vanaf dankzij apotheekonline snelle service!

 5. Suzanne Smit

  Hier besteld en het werkt goed, wel wat duurder dan bij de apotheek, vandaar de 4 sterren.

 6. Mirthe

  Niet zeker of ik drager was maar toch maar laten dit medicijn besteld. Kan geen kwaad om het zeker te weten en de huisarts bezoek ik liever niet tijdens corona.

 7. Henk

  Op vakantie in Spanje chlamydia opgelopen ( dankzij een heel lekker spaans wijf) waar ik redelijk laat achterkwam. Toen ik erachter kwam wilde ik het medicijn natuurlijk zo snel mogelijk en dit was de enige site waar ik het de volgende in huis had. Super snelle service.

 8. Sandra Laponder

  Heel erg verrast dat dit gewoon zo online kon met een recept en al! Chlamydia ben ik gelukkig vanaf, dat kan nog erg vervelend zijn als je er niks aan doet. Altijd zo snel mogelijk een kuur nemen! Fijn dat mijn kuur de volgende dag in huis was.

 9. Ruud van de Gronde

  Perongeluk een keer na veelsteveel drank bij een meid in bed gekropen en er chlamydia aan over gehouden, Meteen ff besteld want daar wil je meteen vanaf natuurlijk. 2 pilletjes maar en hoppa klaar is kees

 10. anoniem

  PAkketje net binnen, inderdaad de volgende dag in huis. Net het eerste pilltje op ff geduld en ik ben er godzijdank vanaf. wat een ellende

 11. Dimitri

  Oh wat schrok ik toen ik het hoorde. Ik dacht altijd dat je dood gaat aan een soa maar dat is gelukkig niet bij chlamydia. 2 pillen erin en je mag weer buiten spelen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.