Champix

v.a. 88,90

(11 klantbeoordelingen)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Varenicline
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Champix?

Champix is een medicijn dat u helpt om te stoppen met roken. Dit dankzij de werkzame stof Varenicline. Varenicline maakt de hersenen minder gevoelig voor nicotine en laat u minder zin hebben in een sigaret. U kan Champix kopen in tabletten. De tabletten hebben verschillende doseringen Varenicline. U begint met een lichte dosering om deze vervolgens te verhogen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Champix helpt om u te doen stoppen met roken. Dit middel vermindert de drang naar een sigaret. Mensen die verslaafd zijn aan roken, kunnen vaak heel moeilijk stoppen. Bij het stoppen, kunnen ze psychische en lichamelijke klachten ervaren. Hierdoor hebben ze weer zin om te beginnen roken.

Roken brengt heel wat aandoeningen met zich mee. Rokers hebben een stinkende adem, kunnen gele tanden krijgen, hoesten… Ook op lange termijn zijn er gevolgen. Rokers kunnen volgende aandoeningen ontwikkelen: chronische bronchitis, astma, COPD, sinusitis, longemfyseem en longkanker. Wanneer u rookt, roken mensen in uw omgeving ook mee. Dit is ook slecht voor hun gezondheid. Het is daarom van levensbelang om te stoppen met roken. Champix online kopen, kan u hierbij helpen.

Hoe werkt Champix?

Nicotine prikkelt de hersenen die een signaal sturen dat ons zin doet krijgen in een sigaret. Varenicline blokkeert de werking van nicotine op de hersenen. De hersenen worden zo minder gevoelig voor nicotine. U zal minder naar nicotine en dus naar een sigaret verlangen. Varenicline zal ook de ontwenningsverschijnselen van stoppen met roken verminderen. Het bootst de werking van nicotine namelijk gedeeltelijk na.

Gebruik

Begin altijd eerst met de Champix startverpakking voordat u aan een volledige kuur begint.

 • Niet kauwen op de tabletten. Doorslikken met een half glas water.
 • Aanvankelijk kleinere dosis innemen, geleidelijk aan opbouwen.
 • Minstens 2 weken Champix startverpakking gebruiken alvorens te stoppen met roken. Stop zeker met roken voor de vijfde week dat u dit middel gebruikt.
 • 3 tot 6 maanden gebruiken. Neem de volledige kuur uit.

Champix startverpakking

Schema voor de startverpakking

Dag 1-3: 1 tablet per dag: lage sterkte (wit)
Dag 4-7: 2 tabletten per dag: lage sterkte (wit)
Volgende dagen: 2 tabletten per dag: hoge sterkte (blauw)

Hoe effectief is dit medicijn?

Champix is effectief om mensen met een rookverslaving te helpen om te stoppen met roken. Het is belangrijk dat u dit middel minstens twee weken gebruikt, alvorens te stoppen met roken. Wacht ook niet te lang en stop met roken voor de vijfde week van gebruik. Enkel dan is het middel effectief.

Resultaat

Uit onderzoek blijkt dat vier op de tien rokers stopt met roken na Champix twaalf weken te gebruiken. Dit blijft zo na één jaar bij twee op de tien rokers. Eens u heeft kunnen stoppen, is het moeilijk om dit vol te houden. Stop niet zomaar midden in een kuur. Dan zal u weer zin krijgen om te roken. Maak de volledige kuur af!

Mogelijke bijwerkingen: misselijkheid, hoofdpijn, neusverkoudheid, slapeloosheid of abnormale dromen. Zelden kan u spierpijn, maagklachten of een droge mond krijgen. Deze bijwerkingen komen voornamelijk voor bij mensen die hier gevoelig aan zijn. Bij misselijkheid kan u de tabletten met wat voeding innemen.

Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming van bijwerkingen.

Champix bestellen zonder recept

U wilt graag Champix kopen zonder recept? Champix kopen online, kan daarom bij ons. Dit kan zonder voorschrift van uw eigen huisarts of een andere medisch specialist. U hoeft enkel een online consult in te vullen. Een aangesloten GMC-geregistreerde arts beoordeelt deze op mogelijke gezondheidsrisico’s. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit medicijn te gebruiken, zal hij of zij een voorschrift uitschrijven en kan u Champix online bestellen. Wij verzenden uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres.

Champix bestellen zonder recept gaat zowel voor de startverpakking als voor de vervolgkuren. Champix tabletten bestellen voor de eerste keer? Kies dan best de startverpakking.

Champix kopen

Wij krijgen vaak de vraag of Champix te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Uw aanvraag dient goedgekeurd te worden door een arts. U kan Champix kopen bij de apotheek of online. Een apotheek mag medicijnen op recept verkopen, een drogist zoals Kruidvat is daar niet voor gecertificeerd.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

11 beoordelingen voor Champix

 1. Joris T.

  Ik was een beetje huiverig om Champix online te bestellen maar ik werd zeer positief verrast! Had het op maandag besteld en dinsdag was het al in huis! Nu hopen dat Champix me gaat helpen om te stoppen met roken, bestel de vervolg dosering ook zeker weer hier.

 2. Heleen van Straten

  Helemaal happy met de snelle levering en de werking van champix. Ik heb 3 kuurs gehad en ben helemaal van het roken af.

 3. Rob Jonkheer

  NA de zoveelste poging om te stoppen Champix aangeraden gekregen van mijn oom. Vanaf de tweede week heb ik geen sigaret meer aangeraakt en ik ben nu in week 9. Super trots dat me gelukt is, ook al heb ik wat hulp gehad van champix, Je moet het uiteindelijk toch zelf doen.

 4. Kim

  BEetje duur wel maar hierdoor vermindert wel je lust in roken, DE volgende dag al in huis, dus kon meteen beginnen, super blij mee uiteindeijk al was het best zwaar.

 5. Anne Versteeg

  Eerste keer de startverpakking besteld en die ben ik nu helemaal door. na 1 week geminderd en vanaf de 2e week helemaal gestopt. was even wennen in het begin maar helpte goed en nu kan ik makkelijk van mijn cigaretten afblijven. heb geen eens trek meer in een sigaret. Net mijn 3e kuur besteld en hopelijk mijn laatste dan ben ik voorgoed rookvrij. eindelijk en bedankt dit help me zo goed verder.

 6. Ryan Malon

  Champix voor een rookvrij leven. Het is al jaren algemeen bekend dat champix het beste spul is voor als je echt wilt stoppen met roken en dat kan ik beamen. 19 jaar gerookt en dankzij 3 kuurs ben ik er helemaal vanaf.

 7. Sarah van Hinfen

  De volgende dag bezorgd en ben meteen begonnen Het verminderde mijn smaak in roken direct en sindsdien ben ik gestopt. Heel erg blij mee na al die jaren en na al die pogingen. Ikzelf heb 5 kuurs besteld voor de zekerheid, maar 4 was denk ik ook al voldoende geweest.

 8. Adinda Bladel

  Ben er helemaal vanaf dankzij champix. wat een stroggle was het maar ik ben blij dat het gelukt is. Ik raak nooit meer een sigaret aan. Dankjewel apotheekonline en pfizer,

 9. Amelie

  Het gaat supergoed bij mij, ik raak geen sigaret meer aan en dit zzeker door champix. Wel wat duur, maarja goedkoper als roken.

 10. Jaap

  Eindelijk vna mijn verslaving af. Ik heb meteen nog een batch besteld om dit zo vol te kunnen houden. De snelle levering is ook een plus, gewoon de volgende dag in huis zonder vertraging of iets

 11. Nina S

  Mega blij dat ik nu gestopt ben, na 11 jaar roken vond ik het wel welletjes en begon mijn gezondheid op te spelen. Dankzij champix helemaal gestopt en ik ga nooit meer roken. Aanrader voor iedereen die echt een x wilt stoppen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.