Champix

v.a. 88,90

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Varenicline
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Champix?

Champix is een medicijn dat u helpt om te stoppen met roken. Dit dankzij de werkzame stof Varenicline. Varenicline maakt de hersenen minder gevoelig voor nicotine en laat u minder zin hebben in een sigaret. U kan Champix kopen in tabletvorm. De tabletten hebben verschillende doseringen Varenicline. U begint met een lichte dosering om deze vervolgens te verhogen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Champix helpt om u te doen stoppen met roken. Dit middel vermindert de drang naar een sigaret. Mensen die verslaafd zijn aan roken, kunnen vaak heel moeilijk stoppen. Bij het stoppen, kunnen ze psychische en lichamelijke klachten ervaren. Hierdoor hebben ze weer zin om te beginnen roken.

Roken brengt heel wat aandoeningen met zich mee. Rokers hebben een stinkende adem, kunnen gele tanden krijgen, hoesten… Ook op lange termijn zijn er gevolgen. Rokers kunnen volgende aandoeningen ontwikkelen: chronische bronchitis, astma, COPD, sinusitis, longemfyseem en longkanker. Wanneer u rookt, roken mensen in uw omgeving ook mee. Dit is ook slecht voor hun gezondheid. Het is daarom van levensbelang om te stoppen met roken. Champix online kopen, kan u hierbij helpen.

Hoe werkt Champix?

Nicotine prikkelt de hersenen die een signaal sturen dat ons zin doet krijgen in een sigaret. Varenicline blokkeert de werking van nicotine op de hersenen. De hersenen worden zo minder gevoelig voor nicotine. U zal minder naar nicotine en dus naar een sigaret verlangen. Varenicline zal ook de ontwenningsverschijnselen van stoppen met roken verminderen. Het bootst de werking van nicotine namelijk gedeeltelijk na.

Gebruik

Begin altijd eerst met de Champix startverpakking voordat u aan een volledige kuur begint.

  • Niet kauwen op de tabletten. Doorslikken met een half glas water.
  • Aanvankelijk kleinere dosis innemen, geleidelijk aan opbouwen.
  • Minstens 2 weken Champix startverpakking gebruiken alvorens te stoppen met roken. Stop zeker met roken voor de vijfde week dat u dit middel gebruikt.
  • 3 tot 6 maanden gebruiken. Neem de volledige kuur uit.

Champix startverpakking

Schema voor de startverpakking

Dag 1-3: 1 tablet per dag: lage sterkte (wit)
Dag 4-7: 2 tabletten per dag: lage sterkte (wit)
Volgende dagen: 2 tabletten per dag: hoge sterkte (blauw)

Hoe effectief is dit medicijn?

Champix is effectief om mensen met een rookverslaving te helpen om te stoppen met roken. Het is belangrijk dat u dit middel minstens twee weken gebruikt, alvorens te stoppen met roken. Wacht ook niet te lang en stop met roken voor de vijfde week van gebruik. Enkel dan is het middel effectief.

Resultaat

Uit onderzoek blijkt dat vier op de tien rokers stopt met roken na Champix twaalf weken te gebruiken. Dit blijft zo na één jaar bij twee op de tien rokers. Eens u heeft kunnen stoppen, is het moeilijk om dit vol te houden. Stop niet zomaar midden in een kuur. Dan zal u weer zin krijgen om te roken. Maak de volledige kuur af!

Mogelijke bijwerkingen: misselijkheid, hoofdpijn, neusverkoudheid, slapeloosheid of abnormale dromen. Zelden kan u spierpijn, maagklachten of een droge mond krijgen. Deze bijwerkingen komen voornamelijk voor bij mensen die hier gevoelig aan zijn. Bij misselijkheid kan u de tabletten met wat voeding innemen.

Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming van bijwerkingen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Champix kopen

Champix kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Champix? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Champix te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Champix online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Champix bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Champix te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Champix kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.