Ben je op zoek naar Epipen? Dit medicijn is niet in de drogisterij te verkrijgen omdat het alleen op recept gekocht kan worden. Wél kan je dit medicijn online kopen, je krijgt na het invullen van een korte vragenlijst een doktersrecept, de medicijnen en 24-uurs levering van een gecertificeerde apotheek. Klik op de knop hieronder om de medicijnen online te bestellen.

Wat is Xylocaine zalf?

Xylocaine is een zalf die kan worden voorgeschreven bij aandoeningen waarbij pijn, jeukt of een branderig gevoel voorkomt. Denk aan aambeien of jeuk bij de anus. De is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen
In Xylocaine zit de werkzame stof lidocaïne. 1 gram zalf bevat 50 miligram lidocaïne.

Xylocaine zalf

Waar wordt Xylocaine zalf voor gebruikt?

Xylocaine zalf verlicht jeuk en de pijn door een plaatselijke verdovende werking. Ook wel anesthetica genoemd. Het bestandsdeel lidocaïne begint snel te verdoven na het lokaal aanbrengen op de huid.
Lees en volg bij gebruik alle aanwijzingen op van de productverpakking voordat u dit medicijn gebruikt. Raadpleeg bij vragen uw arts. Als uw arts dit medicijn heeft voorgeschreven, gebruik het dan zoals voorgeschreven.

Hoe Xylocaine creme te gebruiken?

Reinig en droog het getroffen gebied voor gebruik op de huid zoals aangegeven. Breng een dunne laag creme aan op het aangetaste deel van de huid, meestal 2 tot 3 keer per dag. Was de handen onmiddellijk na gebruik, tenzij u een gebied op de handen behandelt. Voorkom dat de zalf in de ogen, neus of oren terechtkomt. Mocht dit toch gebeuren direct spoelen met water.

De dosering is gebaseerd op uw medische toestand en reactie op de behandeling. Gebruik niet meer van dit product, gebruik het vaker of blijf het langer gebruiken dan voorgeschreven. Als er een infectie of zweer is in het te behandelen gebied, gebruik dit medicijn dan niet zonder eerst uw arts te raadplegen.

Als uw toestand aanhoudt of verergert, of als u denkt dat u een ernstig medisch probleem heeft, roep dan onmiddellijk medische hulp in.

Wat zijn de bijwerkingen?

De zalf kan soms voor wat bijwerkingen zorgen. Het kan voorkomen dat de huid wat rood en geirriteerd is. Als u overgevoelig bent voor dit medicijn raadpleeg dan uw arts. Symptomen die kunnen optreden zijn galbulten, zwelling, roodheid of jeuk. Bent u zwanger kunt u dit middel veilig gebruiken, behalve op de tepels. Er zijn geen nadelige gevolgen voor het kind.

Is Xylocaine zalf te koop bij Kruidvat, Etos of andere drogisterij?

Lidocaïne is voor op de huid op recept verkrijgbaar in crème, gel, spray en pleisters en zonder recept in zalf. Het middel is ook verkrijgbaar onder de merknaam Versatis. Het werkende middel Lidocaïne wordt ook op de huid gebruikt in combinatie met andere stoffen onder de merknaam Emla.

Add to cart