Saxenda

v.a. 115,54

(10 klantbeoordelingen)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Liraglutide
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Saxenda?

Saxenda is een geneesmiddel dat teveel ongezond buikvet en overgewicht helpt te bestrijden. Dit geneesmiddel is verkrijgbaar in de vorm van injecties. Het actieve bestanddeel van Saxenda is liraglutide, een hormoonachtige stof die onze maaglediging vertraagt en onze voedselinname vermindert. Het wordt in een lagere dosis) ook gebruikt bij de behandeling van diabetes type 2. Het middel moet dagelijks worden ingespoten. 1 ml oplossing bevat 6 mg liraglutide. De pennen zijn reeds voorgevuld met 3 ml oplossing met 18 mg liraglutide.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Dit medicijn wordt specifiek gebruikt bij obesitas en helpt uw overgewicht succesvol te bestrijden. Naast een geneesmiddel tegen obesitas helpt Saxenda ook tegen diabetes type 2 of ouderdomsdiabetes.

Hoe werkt Saxenda?

Saxenda werkt in op die receptoren in onze hersenen die uw eetlust verminderen. Het zorgt er voor dat u zich snel en langdurig voldaan voelt. Daardoor hebt u minder vlug honger en zal u dus automatisch minder eten. Ingepast in een gezond eet- en leefpatroon doet dit medicijn u minder doen eten en sneller afvallen. Als u dit geneesmiddel gebruikt om makkelijker uw overgewicht te verliezen start u uw afslankkuur met een lage dosering (0.6 mg). Die verhoogt u stapsgewijs (+ 0.6 mg) naar 3.0 mg gedurende vijf achtereenvolgende weken. Start u met het gebruik van Saxenda dan volstaan vijf pennen injecties voor in totaal 44 dagen. Stapsgewijs verhogen is belangrijk om de gastro-intestinale verdraagbaarheid te verbeteren. 3.0 mg blijft de onderhoudsdosis. Een hogere dosis wordt niet aangeraden.

Gebruikt u al een hogere dosering dan hebt u aan vijf pennen voldoende voor 30 dagen. U gebruikt telkens één injectie Saxenda per dag. Door de werking van het GLP-1 hormoon te imiteren krijgen onze hersenen het signaal wanneer u verzadigd bent en dus kunt stoppen met eten. Dit medicijn zorgt er zo voor dat u minder honger hebt en sneller voldaan bent. Niet iedereen mag zomaar Saxenda gebruiken om af te vallen. Dat kan alleen met een BMI van 30 of hoger. Er wordt hierbij een uitzondering gemaakt als u een BMI hebt van 27 of hoger heeft en aan overgewicht gerelateerde aandoeningen lijdt zoals aderverkalking, hart- en vaatziekten, te hoge cholesterol, verstoorde hormonen, hoge bloeddruk en diabetes.

Hoe effectief is dit medicijn?

Dit medicijn is geen wondermiddel tegen obesitas. Het werkt alleen als u het inpast in een gezond eet- en leefpatroon met veel natuurlijke voedingsproducten en voldoende lichaamsbeweging. Om al uw overgewicht kwijt te spelen zonder jojo-effect zult u dit geneesmiddel ook levenslang elke dag moeten injecteren. Stop de behandeling als u na 12 weken (3.0 mg per dag) nog geen 5 % van uw aanvankelijke lichaamsgewicht kwijtgeraakte.
Gebruik Saxenda niet in combinatie met een andere GLP-1 receptoragonist. Mensen met diabetes type 2 dienen op te letten met dit medicijn. Raadpleeg een arts om de insulinedosis eventueel te verlagen om hypoglykemie te voorkomen.
Saxenda heeft verder een wisselwerking met andere geneesmiddelen. Gebruik dit middel niet als u zwanger bent.

Mogelijke bijwerkingen: misselijkheid, braken, diarree, droge mond, duizelig zijn. Ook kan insomnia, vermoeidheid, refluxziekte… voorkomen. Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming van wisselwerkingen met andere medicijnen en bijwerkingen.

Saxenda kopen

Als u weet dat dit medicijn u kunt helpen in uw strijd met overgewicht, dan kunt u hier Saxenda kopen zonder hiervoor een eigen recept nodig te hebben. U hoeft dus niet langs uw huisarts en apotheek om aan dit medicijn te komen wat u gaat helpen in uw strijd met overgewicht! Het enige wat nodig is van u, is dat u naar alle eerlijkheid een zorgvuldig opgesteld online consult invult. Deze zal worden beoordeeld door een aangesloten arts. Als deze arts geen mogelijke risico’s voor u ziet voor het gebruik van dit medicijn, zal er een online recept voor u worden uitgeschreven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en discreet naar u verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

10 beoordelingen voor Saxenda

 1. Joyce

  Het is een dure aangelegenheid, maar voor mij helpt het zeer goed… Ben al 20 kilo kwijt in een half jaar en er moeten er nog 20 af. Ik blijf dus nog even doorgaan!

 2. Jade

  In 2 maanden 10 kilo kwijt geraakt. ik ben weer helemaal op gewicht en durf mijn favoriete bikini topje weer aan naar het strand of het zwembad.

 3. Annette

  Na wel ongeveer elk dieet geprobeerd te hebben en al tientallen jaren te jojo-en met mijn gewicht hebben mijn man ik saxenda geprobeerd om de corona-kilo’s eraf te krijgen. Mijn man en ik zijn nu in 4 maanden 15 en 18 kilo kwijt en het afvallen koste weinige moeite. veel beter dan hoe wij het eerst deden/

 4. Jan Brouwer

  Allerlei afval pillen hebben nooit gewerkt dus heb ik besloten om Saxenda te proberen. Koerier stond de volgende ochtend al aan de deur om het af te geven. Ik gebruik het nu een week en heb een stuk minder eetlust. Eerste week was ik wel soms misselijk maar heb nu gelukkig geen bijwerkingen meer en eerste paar kilo’s zijn er al af.

 5. Roy van Schaap

  Ben tevreden over de werking, mar wel wat duur. Dat komt natuurlijk omdat het zonder recept en moeilijkheden geleverd kan worden, waar ik graag wat extra voor betaal.

 6. Tanja van Someren

  Het is niet goedkoop maar het werkt 100% om af te vallen. Eetlust verminderd, maar niet chagrijnig ervan ( daar is mijn man vooral blij mee). Ik kan wel zeggen dat ik veel heb geprobeerd maar dit is de beste keus geweest.

 7. Megan

  Dit medicijn voor het eerst jaren geleden gebruikt en 2 maanden terug weer besteld via deze site. Het werkt gewoon super goed en dit is echt de manier om af te vallen. Geen malafide poedertjes of websites, maar gewoon het eerlijke verhaal!

 8. Chloe B

  Saxenda en deze website werden mij aangeraden door een vriendin en ik ben verbluft over het resultaat. De volgende dag in huis en het afvallen gaat al super goed. Ben nu 2 weken bezig en heb echt een verminderde eetlust, zonder dat ik misselijk ben. Wat ik vaak heb bij andere afvalpillen. Superspul dus dit saxenda!

 9. Harrie

  FLink wat kilos verloren. Mijn eetlust verminderde veel en ben blij dat ik dit eens geprobeerd heb. Hopen dat de kilo’s er niet net zo snel weer aanvliegen.

 10. Anna verweij

  2 maanden ben ik nu bezig met afvallen met behulp van saxenda en ik ben 12 kilo kwijtgeraakt. Dit is soepel gegaan, zonder bijwerkingen zoals ik bij sommige mensen lees.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.