Saxenda

v.a. 115,54

(2 klantbeoordelingen)
( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Liraglutide

Beschrijving

Wat is Saxenda?

Saxenda is een geneesmiddel dat teveel ongezond buikvet en overgewicht helpt te bestrijden. Dit geneesmiddel is verkrijgbaar in de vorm van injecties. Het actieve bestanddeel van Saxenda is liraglutide, een hormoonachtige stof die onze maaglediging vertraagt en onze voedselinname vermindert. Het wordt in een lagere dosis) ook gebruikt bij de behandeling van diabetes type 2. Het middel moet dagelijks worden ingespoten.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Dit medicijn wordt specifiek gebruikt bij obesitas en helpt uw overgewicht succesvol te bestrijden. Naast een geneesmiddel tegen obesitas helpt Saxenda ook tegen diabetes type 2 of ouderdomsdiabetes.

Hoe werkt Saxenda?

Saxenda werkt in op die receptoren in onze hersenen die uw eetlust verminderen. Het zorgt er voor dat u zich snel en langdurig voldaan voelt. Daardoor hebt u minder vlug honger en zal u dus automatisch minder eten. Ingepast in een gezond eet- en leefpatroon doet dit medicijn u minder doen eten en sneller afvallen. Als u dit geneesmiddel gebruikt om makkelijker uw overgewicht te verliezen start u uw afslankkuur met een lage dosering. Die verhoogt u stapsgewijs gedurende vijf achtereenvolgende weken. Start u met het gebruik van Saxenda dan volstaan vijf pennen injecties voor in totaal 44 dagen.

Gebruikt u al een hogere dosering dan hebt u aan vijf pennen voldoende voor 30 dagen. U gebruikt telkens één injectie Saxenda per dag. Door de werking van het GLP-1 hormoon te imiteren krijgen onze hersenen het signaal wanneer u verzadigd bent en dus kunt stoppen met eten. Dit medicijn zorgt er zo voor dat u minder honger hebt en sneller voldaan bent. Niet iedereen mag zomaar Saxenda gebruiken om af te vallen. Dat kan alleen met een BMI van 30 of hoger. Er wordt hierbij uitzondering gemaakt als u een BMI hebt van 27 of hoger heeft en aan overgewicht gerelateerde aandoeningen zoals aderverkalking, hart- en vaatziekten, te hoge cholesterol, verstoorde hormonen, hoge bloeddruk en diabetes.

Hoe effectief is dit medicijn?

Dit medicijn is geen wondermiddel tegen obesitas. Het werkt alleen als u het inpast in een gezond eet- en leefpatroon met veel natuurlijke voedingsproducten en voldoende lichaamsbeweging. Om al uw overgewicht kwijt te spelen zonder jojo effect zult u dit geneesmiddel ook levenslang elke dag moeten injecteren.

Saxenda kopen

Als u weet dat dit medicijn u kunt helpen in uw strijd met overgewicht, dan kunt u hier Saxenda kopen zonder hiervoor een eigen recept nodig te hebben. U hoeft dus niet langs uw huisarts en apotheek om aan dit medicijn te komen wat u gaat helpen in uw strijd met overgewicht! Het enige wat nodig is van u, is dat u naar alle eerlijkheid een zorgvuldig opgesteld online consult invult. Deze zal worden beoordeeld door een aangesloten arts. Als deze arts geen mogelijke risico’s voor u ziet voor het gebruik van dit medicijn, zal er een online recept voor u worden uitgeschreven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en discreet naar u verzenden.

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

2 beoordelingen voor Saxenda

  1. Joyce

    Het is een dure aangelegenheid, maar voor mij helpt het zeer goed… Ben al 20 kilo kwijt in een half jaar en er moeten er nog 20 af. Ik blijf dus nog even doorgaan!

  2. Jan Brouwer

    Allerlei afval pillen hebben nooit gewerkt dus heb ik besloten om Saxenda te proberen. Koerier stond de volgende ochtend al aan de deur om het af te geven. Ik gebruik het nu een week en heb een stuk minder eetlust. Eerste week was ik wel soms misselijk maar heb nu gelukkig geen bijwerkingen meer en eerste paar kilo’s zijn er al af.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *