Vitalize

15,95

Start consult

We proberen allemaal zo gezond mogelijk te eten. Hou jij jezelf ook bezig met goede voeding? Dan weet je hoe belangrijk vitamines en mineralen zijn. Een gezond dieet bevat echter lang niet altijd alle vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft. Je kunt daarvoor voedingssupplementen nemen. Vitalize is een bekend merk dat vitaminesupplementen maakt.

Vitaminesupplementen kunnen een gezond dieet niet vervangen, maar ze wél bijdragen aan zo’n gezond dieet. Je kunt dus baat hebben bij vitaminepillen en voedingssupplementen, zolang je maar gezond eet en drinkt. Het assortiment van Vitalize bevat een groot aantal producten om je extra fit te houden.

Wat voor producten heeft Vitalize in het assortiment?

Vitalize verkoopt allerlei producten en supplementen die bijdragen aan een goede gezondheid. Er zijn honderden verschillende producen, onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Beweging
  • Blaas en prostaat
  • Goede nachtrust
  • Hart en bloedvaten
  • Lichaam
  • Spijsvertering
  • Vitamines en mineralen
  • Weerstand

Beweging

Voldoende bewegen is zeer belangrijk, maar het is niet altijd even makkelijk. Je spieren, gewrichten en kraakbeen worden tenslotte minder beweeglijk naarmate je ouder wordt. 

De categorie beweging bevat Vitalize-vitamines, -mineralen én -kruidenpreparaten die je botten en spieren gezond houden.

Blaas en prostaat

Heb je last van ongewenst urineverlies? Je vindt de oorzaak vaak in een zwakke blaas of een vergrote prostaat. Vitalize heeft hoogwaardige voedingssupplementen voor zowel mannen als vrouwen ontwikkeld. Deze geven de blaas en prostaat ondersteuning.

Goede nachtrust

Het is makkelijker gezegd dan gedaan: overdag stress vermijden en ’s nachts goed slapen. Vitalize maakt daarom natuurlijke, rustgevende middelen die je lichaam helpen te herstellen van stress.

Hart en bloedvaten 

Vitalize heeft een arsenaal aan producten die goed voor je hart en bloedsomloop zijn. Hou je hart, gezichtsvermogen en bloeddruk in goede conditie met vitamines en mineralen, zoals omega 3, magnesium, D3 en ginkgo biloba.

Lichaam

Deze categorie bevat alle producten die overal in je lichaam werkzaam zijn. Denk aan PEA-crème, weipoeder, Collageen Beauty Complex en Saffraan Complex – om maar wat te noemen. Neem een kijkje op de Vitalize-website, want er zijn teveel producten om hier op te noemen.

Spijsvertering

Schreeuwt je spijsvertering om aandacht? Deze groep Vitalize-producten helpt je om je darmen, spijsvertering en stoelgang te verbeteren.

Vitamines en mineralen

De voedingssupplementen in deze categorie zijn bedoeld om een vitaal leven te stimuleren. Ze zijn wetenschappelijk ontwikkeld en geschikt voor dagelijks gebruik. De vitamines en mineralen worden geproduceerd volgens Good Manufacturing Practice (GMP).

Weerstand

Een aantal vitamines, zoals B12, D3 en C-1000, vallen onder de categorie Weerstand. Ze helpen je lichaam sterk te maken om te vechten tegen virussen en andere ziektemakers. Combineer vitamines met een gezond en gevarieerd dieet en voldoende beweging om je weerstand op te bouwen.

Waar koop je Vitalize?

Je vindt dit merk in sommige drogisten, maar het aanbod is te groot om alles in het schap van een winkel te vinden. Ga liever naar de officiële webwinkel waar je alle producten en beschrijvingen vindt, zoals Apotheek Online. Je bestelt hier makkelijk voor thuisbezorging.