Aanbieding!

Passiflora Vogel

15,79

Start consult

Een spannende tandartsbezoek, een belangrijk examen of presentatie op de planning? Afspraken zoals deze gaan vaak gepaard met stress. Je ziet echt tegen een afspraak op, maar je móet hem nakomen. Dat kan sommige mensen teveel worden. Een natuurlijke rustgever kan dan een oplossing bieden. Geef jezelf rust met Passiflora Vogel: een natuurlijke rustgever die helpt te ontspannen, terwijl je lichaam en geest alert blijven. Lees verder over Passiflora Vogel. 

Maar liefst 68 procent van de Nederlanders heeft weleens te maken met periodes van spanning en stress. Hierdoor kun je jezelf rusteloos, prikkelbaar of sneller geïrriteerd voelen. 

Soms kunnen lichaam en geest extra ondersteuning gebruiken om te ontspannen en goed te blijven functioneren. Kalmeringsmiddelen zijn dan raadzaam. Dit zijn medicijnen die je emoties minder sterk maken. Ze helpen vooral tegen angst, zenuwen en stress. 

Wat is Passiflora Vogel?

Passiflora Vogel is zo’n kalmeringsmiddel. Het kan innerlijke rust bieden in drukke, stressvolle periodes. Je lichaam en geest blijven zodoende fris en alert. 

A. Vogel Passiflora Rustgevende Tabletten zijn zuivere en natuurlijke voedingssupplementen. 

Ingrediënten

  • Plantenextracten: passiebloem (Passiflora incarnata), citroenmelisse (Melissa officinalis), Valeriaan en trimagnesiumdicitraat;
  • Vulstoffen (cellulosa, calciumfosfaten en siliciumdioxide);
  • Verstevigingsmidel (Arabische gom en vernet cellulosegom);
  • Glansmiddel (magnesium stearaat);
  • Zinkcitraat.

Wat zijn de voordelen van A. Vogel Passiflora Rustgevend?

A. Vogel Passiflora Rustgevend bevat een combinatie van passiebloem, citroenmelisse en valeriaan: planten die bijdragen tot ontspanning. Het extract van de bladeren en bloemen van de passiflora incarnata (passiebloem) heeft een kalmerende en angstremmende werking*. Hierdoor is dit voedingssupplement geschikt bij korte periodes van stress, zoals een belangrijke presentatie, sollicitatiegesprek of tandartsbezoek. 

Verder bevat dit product magnesium, wat bevorderlijk is voor de gemoedstoestand en zorgt voor een geestelijk balans. Ook geeft het extra energie bij vermoeidheid. 

De aanwezigheid van zink in A. Vogel Passiflora is rustgevend en helpt je evenwichtig te blijven. 

Wat is de aanbevolen dosering van A. Vogel Passiflora Rustgevende Tabletten?

A. Vogel Passifloria wordt geleverd in tabletvorm. Deze Passifloria Rustgevende Pillen hebben een aanbevolen dosering van twee keer per dag één tablet. 

Neem deze tabletten een uur van tevoren én dertig minuten voor het stressmoment in. De tabletten hebben een directe werking. Je kunt op elk gewenst moment stoppen met het gebruik van A. Vogel Passiflora Rustgevende Tabletten. 

A. Vogel Rustgevend is ook geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Kinderen van zes tot twaalf jaar mogen één tablet per dag. 

Waarschuwingen

  • Gebruik Passiflora Vogel Tabletten niet tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding;
  • Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosering. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben;
  • Raadpleeg je arts wanneer je A. Vogel Passiflora Rustgevende Tabletten in sterke mate wilt gebruiken;
  • Gebruik deze tabletten niet wanneer je een melkallergie hebt.

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.