Superfoodies Green Juice

34,99

Start consult

Kom jij je drukke dagen alléén door met talloze koppen koffie om scherp en alert te blijven? Ben je iemand die blikjes energiedrank wegtikt om de hele dag lang genoeg energie te hebben? Je bent niet de enige, want je hebt soms gewoon een opkikker nodig als je een drukke dag hebt. Koffie en energiedrankjes werken goed, maar ze zijn niet al te gezond voor je tanden en lichaam. Een energiedrank die echter volledig natuurlijk is, is Green Juice van Superfoodies. Gezond én vol energie: wat wil je nog meer?

We zijn tegenwoordig allemaal meer bezig met gezonder eten, leven en bewegen. Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. We hebben meestal niet genoeg tijd om ons meer bewust te zijn van wat we binnenkrijgen in ons lichaam. Green Juice van Superfoodies is daarentegen vrij makkelijk in je dagelijkse routine toe te passen.

Wat is Green Juice van Superfoodies?

Superfoodies Green Juice is een biologische energiedrank met een uniek mix van hoogwaardige ingrediënten, afkomstig uit de aarde en de oceaan. De werkzame ingrediënten zijn 26 verschillende soorten groenten, fruit, kruiden en algen. Ze bevatten samen je dagelijkse voedingsstoffen.

Green Juice van Superfoodies activeert de natuurlijke energie in je lichaam en helpt bij vermoeidheid. Deze gezonde energiedrank ondersteunt bovendien een goede werking van je immuunsysteem. Het is een probioticasupplement dat een goede bron van essentiële vitamines en mineralen is. Superfoodies Green Juice bevat vitamine B12, vitamine C, calcium, ijzer en magnesium.

Voor wie is Green Juice van Superfoodies bedoeld?

Green Juice smaakt lekker en is daarom niet alleen geschikt voor mensen die alleen maar superfoods eten, maar ook voor beginners die eraan denken om gezonder te eten. Het is volkomen natuurlijk, zonder toevoegingen. Green Juice van Superfoodies is daarmee geschikt voor vegetariërs, veganisten en liefhebbers van raw food. 

Superfoodies Green Juice: poeder of vloeibaar?

Superfoodies Green Juice ziet er niet uit zoals je misschien zou denken. Het is namelijk niet vloeibaar. 

Green Juice van Superfoodies is een groen poeder, gemaakt van alle gedroogde en gemalen ingrediënten. Je hoeft eigenlijk maar twee dingen te doen: een kleine hoeveelheid Superfoodies Green Juice-poeder combineren met water én roeren. Je heerlijke natuurlijke energiedrank is daarmee zo klaar.

Je kunt het hierdoor makkelijk in een flesje meenemen voor onderweg, zodat je genoeg hebt voor de hele dag. Je kunt bijvoorbeeld Green Juice-poeder meenemen naar kantoor, zodat je je koffie kunt vervangen door Green Juice van Superfoodies.

Waar kan ik Green Juice kopen?

Je kunt Green Juice kopen bij natuur- en reformwinkels. Wil je liever online Green Juice bestellen? Dat is net zo makkelijk – en misschien zelfs eenvoudiger. Online Green Juice kopen vergroot bovendien de kans op het vinden van de beste aanbiedingen.