Aanbieding!

OGX-shampoo

9,34

Start consult

Zonder er al te veel over na te denken, smeren we van alles in ons haar. Zeker een paar keer per week masseren wij het haar met shampoo. Waar vroeger gewone zeep werd gebruikt, kennen wij nu schappen vol met verschillende shampoos en conditioners. Weet je niet meer welke shampoo goed is voor jouw haar? Ontdek dan je perfecte haarmatch met OGX-shampoo. Geef het meer krul, stevigheid, volume, glans en extra zachtheid. Wil jij je haar net zo laten stralen als de sterren in Amerika? Lees dan verder en kies voor OGX-shampoo!  

Het Australische merk OGX heeft luxe haarverzorgingsproducten. Voor elk type haar is er een serie producten die het haar verzorgen. Zo is er een shampoo voor droog, dof of pluizig haar, maar ook een shampoo speciaal voor krullend haar. OGX heeft een passend product voor vrijwel alle haartypes. Ontdek wat jij het mooiste vindt aan jouw haar en benadruk dit kenmerk met een bijpassende OGX-shampoo.

Waar staat OGX voor?

OGX staat voor schoonheid, puur en eenvoudig. Het merk wilt het beste in het haar van iedere vrouw naar boven te halen.

Het bedrijf heeft een missie om je te helpen verliefd te worden op je haar. Zij verpakken de haarverzorgingsassortiment met kostbare oliën, exotische ingrediënten en geweldige geuren waar jij en je haar dol op zijn. 

Ook is OGX tegen het gebruik van chemische ingrediënten en dierproeverij. Daarom maakt OGX bewust een andere keuze. Het is 100% dierproefvrij, vrij van sulfaten en parabenen en het heeft een pH-neutrale formule. Met deze pH-waarde wordt je haar en hoofdhuid schoongemaakt zonder dat de beschermlaag wordt aangetast en je last kunt krijgen van roos of andere irritaties. 

Waarom is OGX-shampoo het beste?

OGX-shampoo kent een langdurige hydratatie van het haar en de hoofdhuid. Hierdoor krijg je minder snel last krijgen van gespleten haarpunten. Het heeft een anti-pluiswerking en je haar is voortaan makkelijk in bedwang te houden met een borstel. 

Door de gebalanceerde pH-formule wordt je haar gereinigd en niet gestript. Je haar blijft dus langer glanzen en bij gekleurd haar kun je langer genieten van de kleur. Deze rijke formules zijn super geconcentreerd, zodat je slechts een kleine hoeveelheid nodig hebt om je haar te wassen.

Ik ben dol op deze shampoo – heb hem net voor de eerste keer gebruikt! Echt heerlijke geur, lekker schuimend en mijn haar voelt heel zacht aan en heeft een geweldige glans! Zo’n goede prijs; zal dit vanaf nu gebruiken!’ 

Andrea (22 november 2020)

Kijk voor meer ervaringen van consumenten op de website van OGX. 

Wat is het OGX-productaanbod?

  • Argan Oil of Morocco – voor alle haartypen;
  • Biotin & Collagen – voor dun of futloos haar;
  • Brazilian Keratin Therapy – voor droog, dof of pluizig haar;
  • Coconut Curls – voor krullend haar;
  • Coconut Milk – voor ultieme hydratatie;
  • Coconut Miracle Oil – voor droog en beschadigd haar;
  • Keratin Oil – versterkt het haar;
  • Marula Oil – hydrateert het haar;
  • Orchid Oil – voor gekleurd haar;
  • Teatree Mint – voor een gezonde hoofdhuid.