Now Magnesium Trio Softgels

Magnesium is een belangrijk mineraal voor je lichaam. Het is nodig voor de vorming van botten en spieren. Het speelt ook een grote rol bij het goed functioneren van je spieren en het overbrengen van zenuwprikkels. Denk je dat je lichaam een tekort aan magnesium heeft? Dan kun je overwegen om extra magnesium in de vorm van een voedingssupplement te nemen. NOW Magnesium Trio Softgels vullen je tekort aan.

Magnesium komt normaal gesproken je lichaam binnen via je voeding. Magnesium zit in granen, noten, groentes, zuivel en vlees. 

Een tekort aan magnesium in je lichaam komt gelukkig niet vaak voor, maar het kan wel gebeuren als je voortdurend te weinig magnesium binnenkrijgt. Het is niet makkelijk om een magnesiumtekort vast te stellen, maar verschillende problemen met je spieren of zenuwen kunnen een goede indicatie zijn. Denk aan spiertrekkingen, krampen, beven, spierzwakte of zelfs gedragsveranderingen.

Wat zijn NOW Magnesium Trio Softgels?

NOW Magnesium Trio Softgels bevatten drie organische magnesiumverbindingen: citraat, bisglycinaat en malaat. De softgels vormen daarmee een mineralenpreparaat. Ze ondersteunen de spieren en zenuwen bij een magnesiumtekort, bevorderen de energiestofwisseling en zijn belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden.

De NOW Magnesium Trio Softgels zijn uniek, omdat de werkzame bestanddelen zijn opgelost in olie. Ze zorgen ervoor dat je lichaam de mineralen makkelijker opneemt. Ze blijven ook langer in je lichaam werkzaam.

Voor wie zijn de Magnesium Softgels geschikt?

Heb je een tekort aan magnesium? Dan kun je deze softgels prima gebruiken. Zit het met je magnesiumwaardes wel snor, maar heb je een actief leven of ben je een sporter? Dan heb je zéker baat bij Magnesium Softgels. Deze softgels bevorderen namelijk je energiestofwisseling, waardoor je minder moeheid ervaart. Neem NOW Softgels voor een juist elektrolytenevenwicht: ideaal voor kracht- of duursporten.

Hoe gebruik je Magnesium Trio Softgels?

De softgels zijn ongeveer hetzelfde als capsules, maar dan met een vloeibaar middendeel. Je neemt ze ook hetzelfde in als capsules. Slik ze dus geheel door met een beetje water. Neem de Magnesium Trio Softgels één of twee keer per dag, het liefst tijdens een maaltijd.

Zijn de Magnesium Softgels veilig te gebruiken?

De softgels van NOW zijn veilig te gebruiken. De drie soorten magnesium in de softgels zijn natuurlijke mineralen die in je lichaam voorkomen. Er zijn geen bijwerkingen bekend. 

We raden het je aan de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden. 

Waar kun je de NOW Magnesium Softgels kopen?

De softgels vind je meestal niet in de gebruikelijke winkels, zoals reformwinkels, drogisten en supermarkten. Wil je ze toch kopen? Dan kun je ze het beste online bestellen bij één van de vele webshops die ze verkopen, zoals Apotheek Online. Zoek goed en je vindt waarschijnlijk een goede aanbieding.