The Wet Brush

Je hebt vast weleens een dag gehad waarbij je opstaat en je haar simpelweg een puinhoop is. Wij vinden niets erger dan niet weten of je je haar nu moet kammen of afscheren… De haarborstel The Wet Brush is in het leven geroepen om een eind te maken aan dit soort drama’s.

The Wet Brush biedt op het eerste gezicht niets spannends. Hij ziet eruit als een normale haarborstel, voelt als een normale haarborstel en lijkt te werken al een normale haarborstel. Wat maakt deze haarborstel dan zo speciaal?

Wat is The Wet Brush?

Deze haarborstel is ervoor gemaakt om klitten uit het haar te halen. Volledig pijnloos, zonder haaruitval. The Wet Brush heeft veel verschillende modellen, maar ze hebben allemaal gemeen dat ze klitten genadeloos te lijf gaan. Dat doen ze echter op een manier waarbij het niet voelt alsof je halve haardos eruit wordt getrokken. Erg prettig, dus.

 Welke soorten zijn er?

The Wet Brush komt voor in verschillende modellen. Rond, maar ook rechthoekig. In allerlei kleuren, maar ook voorzien van glitters en zelfs juwelen. Sneldrogende borstels, maar ook flexibele varianten die een beetje meebuigen met het haar. Met of zonder gebogen uiteinde – om het makkelijk in de douche op te hangen. Je kunt zelfs kiezen voor een mini-versie of een opvouwbare uitvoering. Handig voor in je handtas!

Waarom moet ik een nieuwe borstel kopen?

We nemen het je niet kwalijk als je denkt dat elke haarborstel hetzelfde is. Denk even aan al je vorige haarborstels. Ze deden waarschijnlijk allemaal pijn als je je klitten eruit moest kammen. 

Mensen denken hierdoor vaak dat ze gewoon moeilijk haar hebben. Het ligt echter niet aan je haar of aan de manier waarop je borstelt. Het ligt aan je borstel.

Je haarborstel kan namelijk een heel groot verschil maken. The Wet Brush glijdt door klittend haar – zélfs door moeilijk, gekruld haar.

De borstel is eveneens een aanrader wanneer je last hebt van hoofdschimmel.

Hoe werkt The Wet Brush?

The Wet Brush beschikt over een bekroond ontwerp dat heel makkelijk door haar glijdt dat in de klit zit. Het laat je klitten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Het geheim zit hem in de exclusieve Intelliflex Bristles. Deze borstelharen zijn gemaakt van een speciaal soort plastic met unieke, flexibele puntjes. Ze zijn hard genoeg om hardnekkige klitten uit je haar te verwijderen, maar zacht genoeg om niet in je haar vast te zitten en je hoofdhuid pijn te doen.

Waar kun je The Wet Brush kopen?

Je kunt The Wet Brush bij sommige drogisten vinden, maar het is makkelijker om er eentje online te bestellen. Je kunt dan het juiste model vinden: een exemplaar dat bij je past. 

Bestel er gelijk een paar, want dit is echt zo’n borstel die je gezinsleden van je pikken.