Retinol Anti-Aging Serum

Kijk je regelmatig in de spiegel en maak je je zorgen over de zichtbare veroudering van je huid? Je bent niet de enige. Naarmate je ouder wordt, maakt je lichaam minder collageen aan. Dit eiwit is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat je huid stevig en elastisch blijft. De verlaging van je collageen zorgt ervoor dat je huid minder strak is, met rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes als gevolg.

Dit klinkt als iets wat gebeurt als je op leeftijd bent, maar helaas is het tegenovergestelde waar. Je collageenproductie begint af te nemen vanaf het twintigste levensjaar. Gelukkig is er wel iets aan te doen. Niet aan het ouder worden natuurlijk, maar je kunt de zichtbare tekenen van ouder worden vertragen met anti-aging-producten. Remescar heeft een aantal goedwerkende producten die door middel van wetenschap en werkzame bestanddelen fijne resultaten geven.

Wat is Remescar Retinol Anti-Aging Serum?

Dag in dag uit wordt je huid blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf. Vervuiling en stress kunnen leiden tot een rode, uitgedroogde huid. Het gevolg is dat je huid er ouder uitziet dan het daadwerkelijk is. Retinol Anti-Aging Serum bereidt je huid voor op schadelijke factoren.

Het gebruik van Remiscar Retinol Anti-Aging Serum laat je huid er weer jeugdig en gezond uit zien. Het serum is fijn in gebruik en voelt goed op de huid. Het is een combinatie van olie en crème die snel in de huid trekt. 

Op de lange termijn vermindert Retinol Anti-Aging Serum rimpels en fijne lijntjes. Het maakt vergrote poriën kleiner en geeft je huid een egale gloed. Het serum bevat 0,25% retinol, wat een hoge concentratie is voor optimale resultaten.

Wat doet retinol?

Retinol is één van de bekendere retinoïden. Je vindt het in veel verschillende huidverzorgingsproducten en het is het belangrijkste werkzame bestanddeel in Remescar Retinol Anti-Aging Serum. 

Retinol versnelt de doding van de bovenste huidcellen. De huid wordt gedwongen zo sneller nieuwe huidcellen aan te maken en de huid zo te vernieuwen. Donkere plekken op de huid en oneffenheden worden zo naar de oppervlakte gebracht en kunnen zo verminderen of zelfs verdwijnen naarmate de huid blijft vernieuwen.

Een andere functie van retinol is verbetering van collageenproductie. Als je een huidverzorgingsproduct met retinol gebruikt, wordt je lichaam gestimuleerd om meer collageen aan te maken. Dit zorgt ervoor dat je huid weer stevig en elastisch wordt, met minder zichtbare rimpels.

Tot slot maakt retinol je diepere huidlaag dikker. Dit is waar rimpels normaal gesproken beginnen te vormen. Een dikkere huid is ook steviger en elastisch – voor een jongere uitstraling.

Hoe gebruik je Remescar Retinol Anti-Aging Serum?

Het gebruik van het serum is makkelijk. Je brengt het serum elke avond voordat je naar bed gaat aan op je gezicht, waarbij je de oogcontouren vermijdt. Als je nog nooit een product met retinol hebt gebruikt, is het aan te raden om het langzaam op te bouwen, omdat je huid normaal gesproken niet aan retinol is gewend. In het begin is het het beste om het maar twee keer per week te gebruiken, waarna je het gebruik verder opbouwt tot iedere avond.