Haargroei - Unsplash

Neofollics: review en ervaringen

Heb je last van haarproblemen, zoals haaruitval, kale plekken of dof haar? Dan kan dat je erg onzeker maken. Gelukkig bestaan er veel verschillende producten die claimen deze onzekerheden tegen te gaan. Neofollics is daar een voorbeeld van: een transparant merk dat zegt haargroei te stimuleren. We kijken met behulp van Neofollics-reviews en -ervaringen hoe gebruikers hierover denken.

Wat is Neofollics?

Neofollics is een Nederlands merk dat diverse producten verkoopt om verschillende haarproblemen tegen te gaan. Het merk geeft professioneel haaradvies en stelt hierin over expertise te beschikken.

De website van het bedrijf is transparant in hun werkzaamheden. Hierop staat dat Neofollics hoge productienormen heeft en daardoor veilige, betrouwbare eindproducten kan maken voor de gebruiker. Ze houden zich aan Nederlandse en Europese voorschriften en focussen zich op kwaliteit. Veel van hun producten zijn bovendien geschikt voor veganisten en vegetariërs. 

Neofollics onderbouwt bij ieder product welke stoffen zij hierin gebruiken en wat voor effect dit kan hebben op je haar. Ze willen hiermee vertrouwen bij de consument opbouwen en laten zien dat ze haarproblemen serieus nemen. Ze stellen dat de doeltreffendheid van hun producten wordt onderbouwd door meer dan honderd studies.  

Wat zijn de voordelen van Neofollics-producten?

Neofollics maakt meerdere producten die verschillende haarproblemen tegengaan. Sommige Neofollics-producten gaan grijs haar tegen; andere items moeten haargroei stimuleren. Wéér andere producten moeten voorkomen dat het haar uitvalt en zorgen voor het langer doorgaan van de haargroei. Tot slot zijn er producten van Neofollics die nuttig zijn voor de hoofdhuid: ze verbeteren de gezondheid hiervan en verminderen roodheid, jeuk en ontstekingen. 

Véél voordelen voor allerlei haartypes, dus.

Neofollics-review: wat zijn de Neofollics-ervaringen van gebruikers?

De ervaringen met het merk Neofollics zijn doorgaans positief. Gebruikers van de producten zijn bijvoorbeeld te spreken over de transparantie die het merk uitstraalt over diens producten. Je kunt bij ieder product lezen waar het uit bestaat en welke stoffen erin zijn verwerkt. Dit wordt als prettig ervaren.

De reviews zijn ook te spreken over het feit dat Neofollics geen schijn ophoudt. Zo profileert het merk zich niet als een wondermiddel, maar zeggen ze eerlijk dat het haar niet miraculeus terug groeit.

Producten

De Neofollics-reviews over de producten zelf zijn meer gemengd. Over één ding zijn bijna alle gebruikers het met elkaar eens: je hebt een lange adem nodig bij het gebruik van Neofollics. Het gewenste resultaat krijg je namelijk niet binnen de kortste keren: hier is geduld voor nodig. 

Het verschilt per persoon hoe snel het effect van de producten is te zien. De ene consument zegt na twee maanden al verschil te ervaren; de andere gebruiker stelt juist eerst drie maanden last te hebben gehad van extra veel haaruitval voordat het product echt ging werken. Je kunt er bij het product dus niet helemaal zeker van zijn of dit het gewenste resultaat oplevert.

De positieve keerzijde is dat veel mensen na het gebruik verschil merkten in de kwaliteit van hun haar. Dit was volgens hen, na het gebruik van Neofollics-producten, vaak dikker, gezonder en voller. Sommige gebruikers melden bovendien dat de achteruitgang van hun haarlijn stopte of verminderde. Ze hadden er even geduld voor nodig, maar het gewenste resultaat was er.

Neofollics Tablets-review: hoe worden deze tabletten beoordeeld?

De Neofollics-tablettenervaringen liegen er niet om: consumenten van de tabletten zijn over het algemeen zeer positief. Zo is men erg te spreken over de tabletten tegen grijs haar. Mensen die van nature snel grijs worden, merkten met gebruik van de tabletten dat de vergrijzing minder snel ging en dat ze hun eigen haarkleur langer behielden.

De Neofollics-haarvitaminetabletten, bedoeld om haar terug te laten groeien, ontvangen ook positieve reviews, hoewel iets minder denderend dan de anti-grijstabletten. Veel consumenten vonden de werking weliswaar in orde, maar niet beter dan vergelijkbare producten met een lagere prijs.

Wat zijn Neofollics-lotionervaringen van gebruikers?

De Neofollics-lotion om haar terug te laten groeien is eveneens een veelgebruikt product – en ook deze lotion krijgt positieve reviews. Het item is volgens veel gebruikers toegankelijk, makkelijk in gebruik en – belangrijk – effectief. 

Gebruikers merkten na het gebruik van de lotion een daling qua haaruitval. De Neofollics-haarlotion leek vooral goed te werken in combinatie met de haargroeipillen van Neofollics. 

Kritische kanttekeningen kwamen van consumenten die vonden dat het resultaat wel erg lang op zich liet wachten. Sommige klanten vonden het bovendien een flinke investering.

Waar kun je Neofollics-producten kopen?

De producten van Neofollics koop je simpelweg online, bijvoorbeeld bij Apotheek Online.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Add to cart