Remescar Hangende Oogleden

Je gezichtsuitstraling wordt grotendeels bepaald door je ogen. Hoe je oogleden staan, draagt veel bij aan je uitstraling. Heb je openstaande ogen? Dan heb je een frisse, wakkere blik. Hangen je oogleden? Dan kom je over als moe, ongeïnteresseerd en misschien zelfs chagrijnig. Hangende oogleden laten je er ook vaak ouder uitzien dan je daadwerkelijk bent.

Gelukkig zijn er speciale producten voor hangende oogleden. Heb je zelf hangende oogleden en heb je er last van? Of wil je weten hoe je ze kan voorkomen? Lees dan zeker verder!

Wat zijn hangende oogleden?

We spreken over het algemeen van hangende oogleden wanneer je jouw ogen niet meer volledig kunt openen, maar ook wanneer deze een andere positie hebben dan voorheen. Het is een probleem dat in één of beide ogen kan voorkomen.

We onderscheiden hierbij hangende bovenste én onderste oogleden. Bij hangende bovenste oogleden hangen je leden half over je oog heen wanneer je je oog opent. Bij onderste hangende oogleden is de huid onder je ogen gerimpeld, dunner en donkerder. Dit geeft een vermoeide uitstraling.

Hoe krijg je hangende oogleden?

Hangende ogen komen vaak door ouderdom, maar het kan ook op jongere leeftijd voorkomen. Als je oogleden hangen, komt dat omdat de levatorspier – die het oog openhoudt – is verzwakt. 

Als volwassene kunnen hangende oogleden komen door letsel aan de zenuw die de levatorspier aanstuurt of door een ziekte. Op oudere leeftijd is de spierverzwakking en dunner wordende huid rondom de ogen te wijten aan leeftijd en slijtage.

Een verzwakte oogspier kan echter ook aangeboren zijn. Dit komt vaak bij kinderen voor en kan gelukkig goed worden behandeld.

Wat kun je zelf aan hangende oogleden doen?

Er zijn een aantal medische behandelingen die goede resultaten geven. Als je oogleden een beetje hangen en de klachten puur cosmetisch zijn, kan een oogcrème specifiek voor hangende oogleden goed helpen.

Remescar Hangende Oogleden Crème is een zogenaamd instant-product. Laat de crème na het aanbrengen even intrekken en er is meteen een zichtbaar verschil merkbaar. Dit effect blijft tot wel tien uur lang zichtbaar. Remescar Hangende Oogleden geeft je in principe een ooglift zonder op een cosmetische operatie.

Hoe werkt Remescar Hangende Oogleden Crème?

Er zijn veel verschillende crèmes voor hangende oogleden, maar Remescar heeft een innovatieve technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt een hangend ooglid te liften. Het werkzame bestanddeel is een foto-actief complex: een vloeistof dat is afgeleid van sesamzaad en verrijkte microdeeltjes uit zeewater.

Deze combinatie van deze werkzame stoffen geeft de crème een drievoudige actie in de huid. Het geeft onmiddellijk resultaat, is verstevigend en heeft een liftend effect. De cremè is geschikt voor elk huidtype en kan dagelijks worden gebruikt.

Waar kan ik Remescar Hangende Oogleden kopen?

Je kan de huidverzorgingsproducten van Remescar online kopen – bij ons, bijvoorbeeld. Op de website van Remescar zelf lees je alles over de producten, werkzame stoffen en beoordelingen.