Remescar Instant Facelift Serum

Wanneer je ouder wordt, maakt je lichaam steeds minder collageen aan. Dit lichaamseigen eiwit zorgt ervoor dat je huid stevig en elastisch blijft. Hoe minder collageen je huid bevat, hoe slapper je huid wordt. Op oudere leeftijd merk je dit aan een lossere huid in je gezicht, een minder gedefinieerde kaaklijn en hamsterwangen.

Gelukkig heeft Remescar een serum – Instant Facelift V-Shape – dat specifiek is ontwikkeld om de huid te verstevigen en te liften. Het geeft je gezicht weer een jongere uitstraling.

Hoe werkt Remescar Instant Facelift Serum?

Instant Facelift V-Shape komt in de vorm van ampullen. Iedere verpakking bevat vijf ampullen die ieder een hoge concentratie aan werkzame bestanddelen bevat. Remescar heeft een unieke Microneedling Technologie ontwikkeld, die de werkzame bestanddelen tot tienduizend maal dieper in de huid laten doordringen dan vergelijkbare huidproducten. 

Microneedling-technologie

Deze unieke technologie is door Remescar ontwikkeld om de microneedling-behandelingen van de dokterspraktijk zonder naalden na te bootsen. De technologie is gebaseerd op extracten van de zoetwaterspons, die een naaldvormige structuur heeft. Deze therapeutische puncties zorgen voor de stimulatie van collageen in de huid, waardoor je huid steviger wordt en meer elasticiteit krijgt. 

De technologie bevat ook extracten van de zeespons. De microtintelende naaldvormige structuur van de spons zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen tot tienduizend keer dieper in de huid kunnen werken.

Welke resultaten kan ik verwachten?

De ampullen met Remescar Instant Facelift Serum verstevigen en maken de huid weer elastisch. Door de microneedling-technologie en de combinatie van microalgen en peptiden krijg je een strakkere kaaklijn. De stimulatie van het lichaam om collageen aan te maken zorgt voor een versteviging in de huid die hamsterwangen vermindert. 

Nadat je Remescar Instant Facelift Serum hebt aangebracht op je gezicht, kun je een licht prikkelend gevoel ervaren. Dit komt door de microscopische naaldjes van het zeesponsextract. Als je nog nooit een product met Remescars microneedling-technologie hebt gebruikt, kan dit een tintelend gevoel zijn dat je niet bij huidverzorgingsproducten hebt ervaren. Het is volkomen normaal en de tinteling is een extra bevestiging dat het Instant Facelift Serum diep in je huid aan het werk is. Deze technologie is klinisch getest, doeltreffend en veilig bewezen.

Hoe moet ik Remescar Instant Facelift Serum gebruiken?

Remescar Instant Facelift V-Shape zit in een verpakking van vijf ampullen. Het is een vijfdaagse kuur die voor de beste resultaten iedere maand herhaald moet worden. Het is belangrijk om de ampul goed te schudden, zodat de microscopische naaldjes (microneedling-technologie) goed worden verspreid over de ampul. Het is daarna een kwestie van de ampul openmaken en het serum op het gezicht aanbrengen.

Naast deze maandelijkse boost voor je huid is het óók belangrijk om de huid dagelijks te verzorgen met één van de dagserums van Remescar, zoals het Retinol Serum, Vitamine C Serum en Anti-Aging Serum.