Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Active Filters: Clear Filters

Je gezichtsuitstraling wordt vooral bepaald door je ogen. De positie van je oogleden draagt veel bij aan hoe je overkomt op andere mensen. Ogen die wijd open staan, getuigen van een frisse blik. Hangende oogleden daarentegen komen al gauw over als moe, niet geïnteresseerd of zelfs een beetje humeurig. Deze oogleden laten je er bovendien vaak ouder uitzien dan je daadwerkelijk bent. Een hangende oogledencrème kan een uitkomst bieden.

We hebben gelukkig verschillende soorten speciale crème voor hangende oogleden. Heb je last van hangende oogleden en wil je weten hoe een product als een crème tegen hangende oogleden werkt? Lees dan snel verder.

Wat zijn hangende oogleden?

We doelen met de term hangende oogleden op een situatie waarbij de bovenste oogleden hangen. Ze kunnen soms zelfs half over je ogen vallen. Dit zorgt voor een situatie waarbij je ogen niet helemaal open staan en je bovenste oogleden niet meer dezelfde positie hebben als voorheen, ook niet wanneer je recht vooruit kijkt.

Hangende oogleden kunnen op verschillende manieren voorkomen. We spreken bijvoorbeeld ook over hangende oogleden wanneer het hierboven omschreven fenomeen in slechts één oog voorkomt.

Hoe krijg je hangende oogleden?

Hangende oogleden komen vaak voor op oudere leeftijd. Je huid wordt dan minder flexibel en stevig, waardoor het gaat hangen. De dunne huid rondom je ogen verslapt nog erger, waardoor je hangende oogleden krijgt.

Hoe werkt een goede crème tegen hangende oogleden?

Een hangende oogledencrème werkt actief in de huid rondom de ogen. Het verstevigt de huid en maakt het weer strak, waardoor je hangende oogleden minder zichtbaar worden. Een goede crème tegen hangende oogleden is bijvoorbeeld Remescar Hangende Oogleden. 

Het gebruik van deze crème zorgt ervoor dat de huid van je bovenste oogleden wordt geactiveerd, gelift en opgespannen. Je ziet daardoor binnen een paar minuten al een duidelijk verschil. De hangende oogledencrème bevat hiervoor een van sesamzaad afgeleide vloeistof en verrijkte microdeeltjes uit zeewater.

Hoe gebruik je crème voor hangende oogleden?

Iedere hangende oogledencrème heeft een eigen gebruiksaanwijzing, maar er zijn een aantal tips die je in acht kan nemen om een crème voor hangende oogleden zo effectief mogelijk te laten werken:

  • Was je gezicht en dep het droog;
  • Breng een heel klein beetje crème aan op je vingertopje;
  • Sluit je ogen en wrijf de crème zachtjes over je bovenste ooglid, in de plooi;
  • Hou je ogen een aantal minuten gesloten, zodat de crème kan intrekken;

Waar koop je hangende oogledencrème?

Ben je op zoek naar een crème tegen hangende oogleden? We raden het je aan om er eentje online te bestellen. Je kunt dan makkelijk producten vergelijken en gebruikservaringen lezen voordat je een beslissing maakt.