Remescar Collageenmasker 

Een masker is een snelle manier om je huid op een korte termijn een echte gezondheidsboost te geven. Wanneer er sprake is van een onrustige huid die wel wat aandacht kan gebruiken, geeft het collageenmasker van Remescar je huid deze boost. Dit verjongt echter ook je huid en zorgt voor een vollere indruk. Lees hier waarom je dit collageenmasker moet kopen en gebruiken.

Wat doet het Collageenmasker van Remescar precies?

Een gezichtsmasker boost je huid op een korte termijn. Dat komt door de relatief lange contacttijd tussen het masker en de huid. Doordat het masker een geconcentreerde mix aan anti-aging-bestanddelen richting je huid duwt, is het resultaat vrijwel direct zichtbaar. 

Zo heeft het masker een werking op lijntjes en rimpels die in de huid zijn ontstaan. Het helemáál voorkomen van het verouderingsproces is natuurlijk geen optie, maar verminderen kan zeker.

Daarnaast is een masker een heerlijk momentje voor jezelf om te ontspannen.

Welke bestanddelen bevat dit collageenmasker?

Zoals de naam al doet vermoeden, bevat dit masker een hoge concentratie aan collageen. Om precies te zijn: marinecollageen. Daarmee vermindert het masker rimpels en fijne lijntjes en verstevigt het de huid. De huid krijgt bovendien een goede hydratatie, waardoor het huidoppervlak egaliseert.

Het resultaat van dit alles is een zachte en gezonde huid. Je voelt je hiermee fitter, zelfverzekerder en stralender.

Hoe gebruik ik het collageenmasker?

Zoals bij maskers wel vaker het geval is, is het belangrijk dat het masker op een gereinigde huid wordt geplaatst. Reinig je huid vooraf met bijvoorbeeld een scrub of micellair water. Op deze manier kan de huid de ingrediënten van het masker beter opnemen. 

Laat na het reinigen van de huid het masker tien à vijftien minuten op de huid inwerken. Na het verwijderen van het masker hoeft het gezicht niet gewassen te worden. Masseer de overgebleven crème daarentegen in de huid.

Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd het masker één keer per week te gebruiken. 

Aanvullende verzorging

Aanvullende verzorging is daarnaast ook een pré. We adviseren een aantal producten, waarbij het verminderen van rimpels en lijntjes centraal staat.

Om het beste resultaat, een perfecte huid, te behalen, wordt aangeraden om het collageenmasker te combineren met collageenserum en collageenpoeder. Zo weet je zeker dat het collageen de huid bereikt; via de huid zelf of door inname van een collageensupplement in poedervorm.

Om de huid te verstevigen en te voeden, kan het Remescar Collageen Serum helpen. Dit serum bevat een 4D-hyaluronzuurcomplex, waar vier verschillende soorten hyaluronzuur in zitten. 

Bovendien werkt het Remescar Anti-Aging Serum tegen een beschadigde huid. Het maakt de huid glad en egaal door de collageenproductie van je huid een boost te geven. 

Wil je meer weten over wat collageen doet? Lees dan dit artikel op onze site.