Collageencrème

Collageen is een natuurlijke stof die je lichaam zelf aanmaakt. Dit eiwit houdt je gewrichten gezond en zorgt voor een elastische huid. Vooral om die laatste reden is crème met collageensupplementen erg populair.

Ook al maakt het lichaam zijn eigen collageeneiwitten aan – naarmate we ouder worden wordt dit steeds minder. We merken dit aan het feit dat gewrichten stijver en pijnlijker worden. Ook wordt de huid minder strak en krijg je rimpels, fijne lijntjes en kraaienpoten, die vooral merkbaar zijn in je gezicht.

Hoe kunnen supplementen zoals collageencrème helpen?

Rimpels en een minder elastische huid zijn deel van ons natuurlijk verouderingsproces en gelukkig geen direct gevaar voor de gezondheid. Toch kunnen rimpels voor problemen zorgen, wanneer je je onzeker voelt. Dit is echter volkomen normaal, omdat we er anders uit gaan zien en we het ouder worden niet kunnen stoppen.

Om dit verouderingsproces toch tegen te gaan, kun je collageencrème gebruiken. Crème met collageen is de ideale toepassing, omdat het direct op de huid wordt aangebracht. Precies waar het nodig is, dus.

Welke collageencrème kan ik gebruiken?

Er zijn heel veel verschillende collageencrèmes beschikbaar. De anti-rimpel lijn van Remescar is bijvoorbeeld erg populair, met reviews van mensen die goede resultaten hebben bereikt. Deze lijn bestaat uit diverse crèmes met collageen voor verschillende toepassingen, zoals het bestrijden rimpels, wallen onder de ogen en fijne lijntjes.

Remescar anti-rimpelcrèmes 

De producten van Remescar zijn gespecialiseerd in het tegengaan van het verouderingsproces in de gebieden waar het het meest nodig is: het gelaat, de ogen en het lichaam. De producten voor het gelaat zijn collageencrèmes die als deel van je ochtendroutine gebruikt kunnen worden, maar ook producten die rimpels direct verminderen. Ze zijn los verkrijgbaar, maar ook als een set.

Een van die producten met direct resultaat, is de Remescar Instant Rimpel Corrector. Deze collageencrème verstevigt de huid en heeft een rimpelfiller. De crème vermindert rimpels en fijne lijntjes en geeft meteen zichtbare resultaten – vanaf het eerste gebruik. De Rimpel Corrector is klinisch bewezen doeltreffend en is eenvoudig te combineren met make-up.

Een langetermijnproduct van Remescar is de Anti-Aging Serum met retinol. Retinol bevat geen collageen, maar stimuleert je lichaam om weer eigen collageen aan te maken. Dit serum is ideaal voor de dagelijkse routine, zodat het lichaam went aan de retinol. Dit product verzacht en egaliseert de huid, stimuleert de aanmaak van collageen en vermindert imperfecties van de huid.

Sets met anti-rimpelcrèmes

Deze producten zijn slecht voorbeelden van de complete lijn. Er zijn ook sets die verschillende crèmes bevatten en daardoor bestsellers zijn, omdat ze een complete aanpak van het verouderingsproces bieden. 

Zo is er het Instant Anti-Aging Pakket, voor het verminderen van de visuele tekenen van veroudering. Het Instant Anti-Rimpel Pakket daarentegen zorgt voor een hogere uitstraling en vermindert onmiddellijk rimpels én fijne lijntjes. Deze tweepakketen zijn absolute aanraders.