Remescar Serum Anti-Aging

Veel huidproducten die momenteel op de markt zijn, gebruiken de term anti-aging gebruiken. Hoewel die term anders doet vermoeden, zorgen ze er natuurlijk niet voor dat je niet meer ouder wordt. Wat anti-aging-producten wél doen, is de zichtbare tekenen van ouder worden verminderen. Remescar Anti-Aging Serum, bijvoorbeeld Precies waar jij naar op zoek bent? Lees verder!

Remescar Anti-Aging Serum is een fijn product voor de beschadigde huid. ‘Hoe geeft het serum mij dan een anti-aging effect?’ Nou – het vermindert de tekenen van ouderdom door de huid glad en egaal te maken en door de collageenproductie van je huid een boost te geven. Het vermindert bovendien kleine oneffenheden in de huid. Een drievoudige werking, dus.

Hoe werkt Remescar Anti-Aging Serum?

Dat Remescar Anti-Aging Serum een anti-aging-ingrediënt gebruikt, mag geen verassing heten. Het werkzame bestand in dit serum is retinol. Retinol versnelt de vernieuwing van de huid door dode huidcellen snel af te breken. Dit leidt tot minder rimpels. Retinol maakt de huid bovendien weer elastisch en glad. 

Dat het serum een anti-aging-effect geeft met daadwerkelijk zichtbare resultaten, komt weer door de concentratie van retinol in het product. Remescar Anti-Aging Serum bevat namelijk een hoge, maar veilige dosis retinol van 0,25%, waardoor het zeer effectief is. 

Het Retinol Anti-Aging Serum geeft je huid een betere balans en laat het er gezonder uit zien door  niet alleen de tekenen van ouderdom te verminderen, maar ook de zichtbare schade van externe factoren te behandelen. Denk hierbij aan rode plekken en roodheid door vervuiling en stress.

Hoe gebruik ik Remescar Anti-Aging Serum?

Wil je met dit serum voor anti-aging de juiste resultaten bereiken? Volg dan goed de instructies van Remescar. Reinig voor gebruik éérst je huid met een mild product, zoals Remescar Micellair Water. Gebruik vervolgens een kleine hoeveelheid serum op de plekken waar het nodig is, zoals je gezicht, kaaklijn, hals en nek. Plaats de kleine hoeveelheid anti-aging-serum op je vingertop en masseer het zachtjes in de huid op de gewenste plek. Remescar-serum trekt snel in de huid.

Het is belangrijk om dit serum met anti-aging-eigenschappen niet rondom je ogen te gebruiken. Het kan de ogen namelijk irriteren.

Hoevaak kan ik het serum gebruiken?

Ondanks dat dit serum als anti-aging ingrediënt een hoge dosis retinol bevat, is het volkomen veilig om het dagelijks te gebruiken. Beperk het wel tot éénmaal per dag – voordat je naar bed gaat. 

We raden aan het gebruik in het begin langzaam op te bouwen, omdat je huid mogelijk niet gewend is aan retinol. Start bijvoorbeeld met gebruik om de dag en bouw het langzaam op naar elke dag. Zo geeft dit serum anti-aging-effecten terwijl je huid er langzaam aan went.

Kan ik het combineren met andere producten?

Jazeker. Zoals we eerder schreven, is het belangrijk om je huid te reinigen met micellair water voordat je het Remescar-serum met anti-aging-effect gebruikt. 

Je kunt het serum verder in combinatie met andere producten gebruiken. De algemene regel die we hierbij hanteren, is om gedurende dag van dunne naar dikkere crèmes te werken.