Remescar Collageen Serum

Eén van de vele manieren om de zichtbare tekenen van veroudering van de huid tegen te gaan, is door middel van collageen. Als je ouder wordt, vermindert de hoeveelheid collageen in je huid, waardoor de huid minder stevig en elastisch wordt. Rimpels en fijne lijntjes beginnen te vormen. Dit gebeurt al vanaf het twintigste levensjaar. Die leeftijd is dan ook de ideale tijd om te beginnen met een product dat het lichaam stimuleert weer collageen aan te maken. Remescar Collageen Serum is zo’n product. 

Remescar Collageen Serum helpt je om je huid weer voller en stralend te maken. Een unieke combinatie van werkzame bestanddelen werkt in de opper- en lederhuid. Twee soorten collageen in het serum zorgen voor een dubbele werking in de opperhuid: het vormt een dun laagje op de huid waardoor de vochtbalans en elasticiteit gestimuleerd worden. Bovendien wordt door het collageen de huid verstevigd en gevoed.

Hoe werkt Remescar Collageen Serum?

Remescar Collageen Serum bevat een 4D-hyaluronzuurcomplex, welke vier verschillende soorten hyaluronzuur bevat. Het verschil zit hem in de molecuulgrootte. De kleinere moleculen werken dieper in de huid dan de grotere. Zo kan dit hyaluronzuurcomplex de huid intens hydrateren en verstevigen. Doffe en beschadigde huid wordt diep in de huid hersteld.

Het serum werkt daarnaast goed voor het herstel van hudmicrobiomen die uit balans zijn: die hebben namelijk een negatief effect op je huid. Remescar Collageen Serum bevat een unieke microbioomtechnologie. Deze zorgt ervoor dat het bacteriële ecosysteem van de huid een hernieuwde balans krijgt. Je huid ziet er daardoor al gauw gezond en stralend uit.

Hoe gebruik je Remescar Collageen Serum?

Het serum is makkelijk te gebruiken. Het kan ’s ochtends of ’s avonds aangebracht worden. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik op je gezicht, hoewel je het niet rondom je ogen moet smeren. Voordat je het Remescar Collageen Serum op je gelaat aanbrengt, is het overigens aan te raden om je gezicht eerst goed te reinigen. Micellair water is een ideaal product voor gezichtsreiniging.

Combineren met andere producten

Je kunt het serum zonder problemen met andere Remescar-producten combineren. Als je Remescar Collageen Serum wilt combineren met één van de Remescar instant-producten, is het het beste om het serum alleen ’s avonds te gebruiken. Omdat het serum een dun laagje op de huid vormt, kan dit het effect van de instant producten verminderen.

Instant producten-geven een direct zichtbaar effect tegen rimpels, hangende oogleden, vergrote poriën of wallen.

Heeft je huid meer collageen nodig?

Als het Collageen Serum je huid verbetert, maar je een nóg beter effect wilt bereiken, raden we aan om het Remescar Collageen Serum te gebruiken in combinatie met Remescar Collageen Poeder én het Collageen Masker van Remescar. Zo krijgt je lichaam collageen binnen via de huid én via inname. De combinatie van het serum, het masker en het voedingssupplement draagt bij aan een stevigere elastische huid met een jonge en vollere indruk.