Hair Rings Extensions

Je kunt natúúrlijk allemaal vitamines en middeltjes proberen om je haar langer te laten groeien, maar je kunt ook een béétje vals spelen. Met extensions, bijvoorbeeld. Hair Rings Extensions zijn een manier om je haar langer te maken zónder je haar te beschadigen of je levensstijl rigoureus aan te passen.

We onderscheiden veel verschillende manieren om haarextensies aan te brengen, bijvoorbeeld met lijm of met wax. Hair Rings zijn een alternatief hierop: extensions zonder het gebruik van hitte of producten die het haar kunnen aantasten.

Wat zijn Micro Rings Hair Extensions?

Micro Rings Hair Extensions zorgen voor een effect waarbij het, mits ze goed worden aangebracht, niet is te zien dat je extensions draagt. De ringetjes zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren die dichtbij het eigen haar liggen. Ze zijn bovendien ontzettend klein. 

Hair Rings aanbrengen doe je door eerst een plukje van je eigen haar te pakken. Plaats hier met behulp van een speciaal tangetje een ringetje omheen, stop er vervolgens een plukje bij en knijp het ringetje daarna dicht met de tang. Het is een proces waarvoor geen hitte nodig is, waardoor de extensions niet aan je haar worden gesmolten.

De Micro Rings Hair Extensions blijven vaak zo’n twee tot drie maanden zitten, tot ze weer een beetje bijgewerkt moeten worden. Sommige extensions blijven echter tot zes maanden lang goed zitten, zonder dat ze vervangen te hoeven worden. 

Wat zijn de voordelen van Hair Rings Extensions?

De Micro Ring-techniek is van alle verschillende technieken om haar-extensions aan te brengen het minst schadelijk. Het beschadigt het haar niet met hitte, lijm of andere producten. Je hoeft dus nooit pauzes te nemen bij het gebruik van deze extensions, terwijl dat bij andere technieken vaak wél wordt aangeraden. 

Een ander voordeel is het feit dat je, wanneer de Hair Rings goed worden aangebracht, niet ziet dat je de extensions in hebt. Dat maakt de ringen perfect voor wanneer je mensen graag wilt laten denken dat je van jezelf lekker lang haar hebt. Niemand heeft door dat het niet om je eigen haar gaat.

Wat zijn de nadelen van Hair Rings Extensions?

Een nadeel van Hair Rings is de kans dat ze uitglijden. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer er te weinig haar in het ringetje zit – of wanneer het ringetje niet goed is dichtgeknepen. De Micro Hair Ring kan dan uit het haar glijden en zakken. Het is dus belangrijk dat de Hair Rings worden aangebracht door iemand die daar ervaring mee heeft – of zich in ieder geval goed heeft ingelezen.

Extensions met Hair Rings kunnen verder wat zwaar voelen, zeker wanneer je van jezelf dunner en zwakker haar hebt. Informeer voor gebruik eerst je kapper of Hair RIngs voor jou een verstandige optie zijn.

Waar zijn Hair Rings verkrijgbaar?

Hair Rings voor extensions zijn online verkrijgbaar in verschillende webshops. Online vind je bovendien verschillende filmpjes en gidsen over het aanbrengen van Hair Rings. Helemaal zelfstandig de extensions aanbrengen wordt waarschijnlijk een lastig verhaal, dus een beetje hulp kun je altijd goed gebruiken.