Remescar Vitamine C Crème

Ons gezicht krijgt dagelijks veel te verduren. Denk hierbij naast stress aan onzuiverheden, pigmentvlekken en invloeden van de zon. Het is daardoor belangrijk om hier soms wat extra tijd en aandacht voor uit te trekken. De gezichtshuid kan met een slechte verzorging tenslotte schade oplopen. Remescar Vitamine C Crème helpt je hierbij.

Wat is Remescar Vitamine C Crème?

Remescar Vitamine C Crème is een gezichtsserum dat de huid herstelt, maar ook ons gezicht ondersteunt en onzuiverheden vermindert. Het is een herstellend serum met vitamine C en hyaluronzuur en een gezichtsserum dat het aantal donkere vlekken en de hyperpigmentatie verlaagt.

De crème doet echter meer dan dat. Het beschermt bijvoorbeeld tegen uv-straling en herstelt tegelijkertijd de huid die door de zon is beschadigd. Door de speciale formule in deze vitamine C-crème wordt de huid op een natuurlijke wijze ondersteund. Het vermindert roodhuid en onzuiverheden en maakt onze huid meer egaal.

Het hyaluronzuurgehalte zorgt bovendien voor een intense hydratatie, maakt de huid voller én verstevigt de boel. Zo oogt de huid weer jonger en soepeler!

Afweerbarrière

Een ander voordeel van deze crème met hyaluronzuur en vitamine C is het feit dat de microbioomtechnologie het ecosysteem van de huid versterkt. Het zorgt hiermee voor een afweerbarrière tegen aanvallen, zoals vervuiling en stress. 

De Remescar-crème zorgt daarnaast voor het weer in balans brengen van de huid. Best fijn wanneer je weer een drukke en stressvolle periode vol deadlines tegemoet gaat – op werk of tijdens je studie. 

Hoe werkt Remescar Vitamine C Crème?

Het gebruik van de crème is simpel en daarom ook makkelijk dagelijks uit te voeren. Reinig eerst het gezicht en dep de huid droog. Breng daarna een kleine hoeveelheid op de gewenste delen van het gezicht. Denk hierbij aan het gezicht, de hals en de halslijn, maar vermijd de zone rondom je ogen.

Laat je huid hierna het serum volledig opnemen vóór je een vochtinbrengende crème aanbrengt. 

Tip: vergeet niet dat het belangrijk is om elke dag je make-up te verwijderen. Dat kan met alleen wat reinigingswater.

Waar moet ik rekening mee houden tijdens het gebruik van deze crème?

Wil je Remescar Vitamine C Crème gebruiken? Hou dan rekening met het volgende:

  • Het serum is alleen te gebruiken op een normale, gezonde en niet-geïnfecteerde huid;
  • Houd de crème buiten het bereik van kinderen;
  • Gebruik de crème alleen uitwendig;
  • Vermijd contact met de ogen – spoel je ogen direct wanneer dit onverhoopt toch gebeurt;
  • Stop met het gebruik bij irritatie of overgevoeligheid;
  • Gebruik de crème niet wanneer de verpakking beschadigd is;
  • Bewaar het product op kamertemperatuur en  bescherm het tegen direct zonlicht.

Waar kan ik Remescar Vitamine C Crème kopen?

Het product is op meerdere websites online te bestellen, bijvoorbeeld bij Apotheek Online. Profiteer direct van dit handige hulpmiddel!