Toppik Shampoo

Iedereen heeft een ander type haar en voor elke haartype heb je een aangepaste shampoo. Zo bestaat er shampoo speciaal tegen vet haar, maar ook specifiek voor droog haar. Je hebt shampoo voor gekleurd én voor beschadigd haar. Oh – én je hebt shampoo gericht op dunner wordend haar. Toppik Shampoo maakt het haar niet alleen schoon, maar ook gezonder – met minder doorkijk op de hoofdhuid. Lees hier meer over Toppik Shampoo

Toppik is een internationaal merk opgericht in de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft een geweldige collectie hoogwaardige haarproducten en biedt voor vrijwel ieder haarprobleem een oplossing. Het assortiment van Toppik bevat bijvoorbeeld producten tegen dunner wordend haar, tegen het uitvallen van het haar én tegen het uitgroeien van de haarkleur. Je zit daardoor al vrij snel goed met de producten van Toppik.

Wat is Toppik Shampoo?

Toppik Shampoo is als product ideaal voor mensen met fijn haar. Hij verwijdert enerzijds vuilstoffen van je haar en hoofdhuid, maar brengt tegelijkertijd micro-keratine aan in het haar. De shampoo werkt zodoende tweeledig. Het reinigt en voedt het haar en de hoofdhuid, maar maakt dunner wordend haar tegelijkertijd sterker. Een ideale combinatie.

Deze werking wordt mede verwezenlijkt door het feit dat micro-keratine precies hetzelfde eiwit bevat als natuurlijk haar. Dit eiwit zorgt voor dikker en verstevigd haar. Het gebruik van micro-keratine resulteert daarnaast in versachting van het haar en het tegengaan van pluis.

Het resultaat is schoner, gezonder haar met minder doorkijk op de hoofdhuid. De shampoo is  daarnaast vrij van sulfaten en parabenen.

Hoe gebruik ik Toppik Shampoo?

Maak het haar allereerst goed nat. Verdeel de shampoo vervolgens over de handpalmen, breng het aan in het haar aan en masseer het lichtjes in je hoofdhuid. Laat de shampoo vervolgens minimaal een minuut intrekken en spoel het daarna grondig uit. 

Gebruik de shampoo voor een optimaal resultaat in combinatie met Toppik Conditioner en Toppik Hair Fattener. Je haar wordt hierdoor dikker en voelt zachter aan.

Waar kan ik Toppik Shampoo kopen?

Toppik Shampoo is een Amerikaans product, maar verkrijgbaar in Nederland. De cosmetische haarverdikker is verkrijgbaar in een kleine verpakking van 12 gram, een middelgrote verpakking van 27,5 gram en een grote verpakking van 55 gram. Het product is te koop bij Apotheek Online – zónder recept.

Een ander interessant product dat bij ons te koop is: Toppik-haarvezels! Met Toppik-haarvezels heb je een volle bos haar binnen dertig seconden. Lees hier hoe Toppik-haarvezels voor jou kunnen werken en schaf het direct aan.