Neofollics Tabletten

Verlies jij elke dag haar en merk je dat je hoofdkussen, doucheputje en haarborstel er vol mee zitten? Maak je geen zorgen, want iedereen verliest haar. Honderd per dag, zelfs. Je hoofdhuid zorgt ervoor dat deze haren voortdurend worden vervangen door nieuwe haren. Maakt je hoofdhuid minder nieuwe haren aan dan je verliest? Dan ontstaat er een probleem: haaruitval. Heb jij hier last van? Dan kunnen Neofollics Tabletten je helpen.

Ben je nog niet bekend met Neofollics? Dit merk heeft allerlei producten in het assortiment die helpen haaruitval te verminderen en tegelijkertijd nieuwe haargroei stimuleren. We onderscheiden Neofollics Lotion, Neofollics Shampoo en zelfs tabletten tegen grijs haar.

Wat zijn Neofollics Tablets?

Neofollics verkoopt ook tabletten voor mensen die last hebben van haaruitval: Neofollics Hair Growth Tablets. De Neofollics Tabletten bevatten een effectieve combinatie van de beste, natuurlijke ingrediënten om haar weer te laten groeien. Deze speciaal ontwikkelde formule helpt je specifiek aan het volgende:

 • Het behoud van normale, gezonde haargroei;
 • Méér volume in het haar;
 • Het behoud van sterk en levendig haar.

Wat zit er in Neofollics Tabletten?

Deze haargroeitabletten, die bruikbaar zijn bij verschillende vormen van haaruitval, bestrijden haaruitval op diverse manieren. De volgende ingrediënten dragen hier aan bij:

 • DHT-remmers
  • Rode klaver
  • EGCG
 • Aminozuren
 • Mineralen
 • Vitamines

DHT-remmers

De meeste mensen verliezen haar omdat het erfelijk is. Ze zijn er dus in principe mee geboren. Deze erfelijke vorm van haaruitval wordt veroorzaakt door het hormoon dihydrotestosterone (DHT). 

DHT beschadigt je haarzakjes, waardoor ze minder en dunner haar produceren. Neofollics bevat natuurlijke ingrediënten die de aanmaak van DHT verminderen, zoals rode klaver en EGCG.

Rode klaver

Rode klaver bevat een hoge concentratie van isoflavonen. Isoflavonen verminderen de hoeveelheid DHT in je haarzakjes. Heb je last van haaruitval in de overgang? Dan wordt dat voornamelijk veroorzaakt door een fluctuatie in hormonen. 

Isoflavonen zorgen er ook voor dat je hormoonspiegel weer in balans raakt.

EGCG

EGCG is een krachtige antioxidant die wordt gewonnen uit groene thee. Het stimuleert nieuwe haargroei en pakt tegelijkertijd de aanmaak van DHT aan.

Aminozuren

De tabletten van Neofollics bevatten eveneens een groot aantal aminozuren die onmisbaar zijn voor natuurlijke nieuwe haargroei. De aminozuren in Neofollics Tabletten zijn L-carnitine-L-tartrate, L-cysteïne en taurine. Ze transporteren voedingsstoffen naar de haarwortel – voor een diepe werking. 

Mineralen

Nefollics Tabletten beschikken daarnaast over selenium en zink. Dit zijn twee mineralen die je haar gezond houden. 

De tabletten bevatten ook foliumzuur voor de bescherming van je DNA en voor celdeling. 

Vitamines

Het product biedt verder vele vitamines, waaronder de vitamines B2, B3, B5, B7, B11 en B12, die je haar gezond en sterk maken.

Waar kun je Neofollics Tabletten kopen?

Bestel Neofollics Tabletten online, want ze zijn niet in veel drogisten te vinden. Online kun je de beste aanbiedingen vinden, maar ook ervaringen van gebruikers lezen.