Neofollics Anti-Grey Hair Tablets

Ouder worden is niet makkelijk, vooral niet als je ijdel bent. Je lichaam gaat er anders uit zien – en dat geldt ook voor je gezicht en haar. Haaruitval en grijs haar zijn veelvoorkomende problemen – hoewel dat niet alleen op latere leeftijd gebeurt. Sommige mensen zijn net de twintig gepasseerd wanneer ze grijs worden. Neofollics Anti-Grey Hair Tablets helpen je in je strijd tegen grijze haren.

Neofollics Anti-Grey Hair Tablets klinken als een wondermiddel. Neem een pilletje en je grijze haar verdwijnt. De onderzoeken en reviews liegen er niet om. Het kan een paar maanden duren, maar mensen zien daadwerkelijk goede resultaten. Hoe werkt dit precies?

Wat zijn Neofollics Anti-Grey Hair Tablets?

De tabletten van Neofollics zijn een voedingssupplement. Ze zijn speciaal ontwikkeld om grijze haren tegen te gaan en je eigen haarkleur weer terug te krijgen. Neofollics-tabletten tegen grijs haar zijn voor mannen en vrouwen geschikt. 

Hoe werken Neofollics Anti-Grey Hair Tablets?

De tabletten van Neofollics bevatten verschillende werkzame ingrediënten die samenwerken om je van je grijze haren af te helpen. Deze formule is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die last van grijs haar hebben, ongeacht hoe ver het is ontwikkeld. Het werkt overal op je hoofdhuid.

Neofollics Anti-Grey Hair Tablets werken aan de hand van de volgende ingrediënten:

Catalase

De hoofdoorzaak van grijs worden is een verminderde aanmaak van catalase op oudere leeftijd. Catalase is een eiwit dat ervoor zorgt dat waterstofperoxide wordt afgebroken en dus voorkomt dat je haar grijs wordt. Dit eiwit in Neofollics-tabletten vult het tekort aan.

Foliumzuur

Foliumzuur zorgt voor minder opbouw van waterstofperoxide in je lichaam.

Quercetine en L-terosyne

Quercetine en L-terosyne helpen, samen met koper, tijdens de aanmaak van het natuurlijke pigment in je haar, zodat je natuurlijke haarkleur weer terugkomt.

Selenium

Deze stof zorgt ervoor dat er meer glutathionperoxidase wordt aangemaakt: een stof die waterstofperoxide opruimt.

Vitamine B12

Deze belangrijke vitamine zorgt ervoor dat catalase efficiënter wordt opgenomen in je lichaam. Lees hier meer over vitamine B12.

Hoe vaak neem je Neofollics Anti-Grey Hair Tablets?

Neem één dosis per dag. Zo’n dosering bestaat twee verschillende tabletten: een Stap 1 Tablet en een Stap 2 Tablet. Deze twee tabletten hebben ieder een eigen werking en dienen na elkaar te worden ingenomen.

Slik de eerste tablet in met een beetje water, het liefst tijdens of na een maaltijd. De tweede tablet is een smelttablet. Laat deze langzaam onder je tong smelten. Doe dit elke dag en je ziet na enkele maanden duidelijke resultaten. 

Dit is natuurlijk een lange tijd om een product te proberen. Zoek daarom ervaringen van andere gebruikers op om te kijken of het product iets voor jou is.