Neofollics Lotion 

Neofollics staat bekend om innovatieve producten die helpen tegen haaruitval en grijze haren, zoals deze tabletten tegen grijze haren. Neofollics Lotion is ook zo’n item. Dit stimuleert namelijk nieuwe haargroei. Het is volgens Neofollics zelf de krachtigste lotion voor haargroei die je op dit moment kunt kopen. Klinkt veelbelovend!

Neofollics Lotion – of voluit Neofollics Hair Growth Stimulation Lotion – is geschikt voor volwassen mannen en vrouwen die meer of gezonder haar willen bij haaruitval. De formule bevat een hoge concentratie van tien werkzame ingrediënten die je haargroei stimuleren. 

Voor wie is Neofollics Lotion geschikt?

Deze haarlotion is geschikt voor mensen met haaruitval in elke fase. De lotion is bedoeld voor alle haarsoorten. 

Neofollics Lotion is geschikt voor jou als je…

 • …last hebt van haaruitval of dunner wordend haar;
 • …haaruitval wilt tegengaan en nieuwe haargroei wilt stimuleren;
 • …een oppervlakkige lotion zoekt zónder bijwerkingen, maar mét resultaten;
 • …een haarlotion wilt die prettig is te gebruiken.

Wat zit er in Neofollics Lotion?

Deze haarlotion bevat een combinatie van tien actieve ingrediënten die haaruitval op verschillende manieren afremmen. De haargroeiformule in deze lotion heet neoxyl. Het bestaat uit adenosine, vividine en aminexil. Deze moleculen hebben hetzelfde effect als minoxidil, maar zonder de vervelende bijwerkingen.

Adenosine

Dit molecuul remt haarverlies af en stimuleert nieuwe haargroei zonder enige bijwerkingen. 

Aminexil

Deze stof voorkomt dat collageen rondom de haarwortel uithardt. Je haren ankeren zich steviger in de haarzakjes, waardoor haaruitval wordt verminderd.

Vividine

Dit molecuul helpt je op twee manieren aan haargroei. Het zorgt ervoor dat individuele haren sneller in hun groeifase terecht komen. Het stimuleert tegelijkertijd de doorbloeding van je hoofdhuid, waardoor de voedingsstoffen in Neofollics Lotion makkelijker in de haarzakjes terechtkomen.

Plantaardige extracten 

Deze lotion bevat zeven verschillende plantenextracten. Ze dragen allemaal bij aan nieuwe haargroei en een gezonde haardos. De extracten zijn:

 • Carthamus tinctorius
 • Druivenpittenextract
 • Ecklonia cava;
 • EGCG
 • Frambozenketonen
 • Kopertripeptide-1
 • Sanguisorba officinalis

De volgende ingrediënten zijn géén onderdeel van de neoxyl-formule, maar zitten in de lotion om een betere werking van de formule te ondersteunen.

Hyaluronzuur

Dit ingrediënt zit in Neofollics Haargroeilotion ter efficiëntie. Het zorgt ervoor dat je hoofdhuid en haren de werkzame ingrediënten in de lotion nóg sneller opnemen.

Liposomen

Liposomen verwerken actieve bestanddelen in Nan-capsules, zodat ze sneller naar de haarzakjes worden getransporteerd. De stoffen dringen zo dieper door in het haarzakje.

Is Neofollics geschikt voor de gevoelige huid?

Heb je een gevoelige huid – of heb je soortgelijke producten gebruikt en kreeg je last van irritatie? Probeer gerust Neofollics, want deze lotion is mild voor de huid. De lotion is dermatologisch getest en bevat geen kleurstoffen, parfums, parabenen of andere schadelijke toevoegingen. Gebruik je Neofollics? Dan is er dus alles aan gedaan om het risico op irritatie te minimaliseren.