Aanbieding!

Metasleep

23,60

Start consult

Lig jij regelmatig ’s nachts wakker in je bed naar het plafond te staren? Ga je vroeg naar bed, maar duurt het lang om in slaap te vallen? Slaap je de hele nacht door, maar ben je overdag moe? Dit zijn allemaal tekenen van slapeloosheid. Ze lijken onschuldig, maar slecht slapen leidt soms tot ernstige klachten. Gelukkig is er Metasleep te koop.

Slapeloosheid maakt je overdag minder alert. Je hebt last van stemmingswisselingen en een kort lontje. Je bent over het algemeen minder tolerant naar andere mensen, wat als vervelend kan worden ervaren. Een goede nacht slaap kan dan echt enorm schelen – om vervolgens je slaapritme aan te passen. Het slaapmiddel Metasleep werkt hierbij goed.

Wat is Metasleep?

Metasleep is een voedingssupplement dat helpt bij het in slaap vallen en het ondersteunen van een goede slaap. Dit supplement geeft je een algeheel rustgevend effect. Het is gemaakt op basis van plantaardige extracten, magnesium, de vitamines B6, B9 en B12 en melatonine.

Hoe werkt Metasleep?

Metasleep werkt enerzijds door rustgevende werkzame bestanddelen en anderzijds door het zenuwstelsel te kalmeren en stress te verhelpen. Extracten van valeriaan en citroenmelisse helpen bij het inslapen en het ’s nachts goed doorslapen, zodat je overdag beter uitgerust bent en in een gezonder slaapritme kan komen.

Het product heeft een rustgevend effect op je zenuwstelsel. Extracten van passiebloem en groene thee, maar ook L-theanine, magnesium en B-vitamines ondersteunen een goede werking van je zenuwstelsel.

Wat is een gezonde slaap?

Metasleep zorgt dus voor een gezonde slaap, maar wat is dat precies? Een gezonde slaap is allereerst essentieel voor je gezondheid. Is je slaap verstoord door stress, te lang opblijven, sport, ruzies binnen je relatie, drukte op je werk of financiële zorgen? Dan slaap je niet voldoende om genoeg energie te hebben voor de volgende dag. Je hebt hier meestal tijdelijk last van, maar het kan een vicieuze cirkel worden.

Heb je langer dan drie weken last van een verstoorde slaap? Dan spreken we van een slaapprobleem of slapeloosheid. De meeste mensen krijgen ooit in hun leven last van een langdurige periode met verstoorde slaap. Ongeveer dertig procent van de mensen in Nederland heeft regelmatig moeite met slapen. Metasleep helpt je dit slaapritme terug te krijgen.

Kenmerken van een gezonde slaap:

  • Je slaapt snel en gemakkelijk in. Ga je in bed liggen, dan val je binnen een kwartier in slaap;
  • Je slaapt goed door en wordt ’s nachts niet of nauwelijks wakker;
  • Je wordt ’s ochtends wakker vol energie, met het gevoel genoeg te hebben geslapen.

Waar kan ik Metasleep kopen?

Koop Metasleep-slaappillen bij de drogist of apotheek. Ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen van dertig of zestig tabletten, waar je respectievelijk één of twee maanden mee doet. Bestel deze tabletten gemakkelijk online, bijvoorbeeld bij Apotheek Online.