Durex Glijmiddel Naturel

14,99

Start consult

Durex is één van de bekendste producenten van condooms. Ze maken sinds een tijdje ook glijmiddelen. Durex Glijmiddel Naturel is de standaard glijmiddel van het merk, maar dat betekent niet dat het niet goed is. Integendeel: dit is een zeer fijn glijmiddel dat goed werkt.

Een glijmiddel moet makkelijk in gebruik zijn en goed werken. Een goed glijmiddel moet lang glad blijven, zonder te gaan plakken of op te drogen. Durex Glijmiddel Naturel voldoet aan deze eisen en is bovendien ontwikkeld voor een gevoelige huid.

Wat maakt Durex Glijmiddel Naturel zo goed?

Dit glijmiddel op waterbasis is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Het is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid in en om de geslachtsdelen. 

Durex Glijmiddel Naturel hydrateert de huid en houdt vocht vast door de toevoeging van natuurlijk hyaluronzuur. Het is geschikt voor de gevoelige vagina, want door een toevoeging van melkzuur blijft de zuurtegraad van je vagina in balans.

Dit glijmiddel is fijn in gebruik en blijft goed glijden zonder te klonteren, plakken of uit te drogen. Je kunt het inwendig en uitwendig gebruiken. Het is dermatologisch getest voor gebruik op de gevoelige huid.

Het heeft bovendien geen geur, kleur of smaak. Het glijmiddel is dus perfect wanneer je van lekker naturel houdt. Hou je liever van glijmiddel met een smaakje? Probeer dan deze variant.

Irritaties of allergische reacties

Heb je eerder wel eens irritatie of allergische reacties gekregen na het gebruik van glijmiddel? Probeer dan dit naturel glijmiddel van Durex. Gebruikerservaringen laten zien dat een aantal mensen geen reactie hadden op dit glijmiddel, waar ze dat met andere glijmiddelen wel hadden.

Is dit product veilig voor latex condooms?

Durex Glijmiddel Naturel is gemaakt op waterbasis en daarom veilig te gebruiken met de producten waar Durex bekend om staat: latex condooms. Dit glijmiddel tast het latex niet aan.

Is dit glijmiddel veilig voor seksspeeltjes?

Gebruik dit glijmiddel gerust in combinatie met je seksspeeltjes. Durex Glijmiddel Naturel is gemaakt op waterbasis en tast de materialen van je toys niet aan, zelfs niet als ze van siliconen zijn gemaakt.

Hoeveel glijmiddel zit er in een tube?

Dit glijmiddel van Durex zit in een tube van 100 milliliter die met een klepje is af te sluiten. Je hebt niet veel van het product nodig, omdat het goed glijdt. Je kunt in het algemeen vrij lang met een tube doen.

Waar kun je Durex Glijmiddel Naturel kopen?

Durex is één van de meestverkochte merken op het gebied van condooms en glijmiddel. Dit product is dus overal makkelijk verkrijgbaar. Je kunt dit glijmiddel kopen in de supermarkt, bij de drogist en de apotheek. 

Je kunt Durex Naturel Glijmiddel ook online bestellen, bij online drogisten, apotheken en sekswinkels. Apotheek Online is wat dat betreft een goede optie. Het product wordt geleverd in een anonieme verpakking.