Durex Glijmiddel Aardbei 

9,99

Start consult

Durex maakt naast condooms een noemenswaardig aantal soorten glijmiddel. Het is op dit moment zelfs één van de meeste populaire merken op het gebied van glijmiddel. Durex maakt verschillende soorten en houdt het altijd spannend – met nieuwe ideeën naast de meer reguliere glijmiddelen. Durex Glijmiddel Aardbei is daar een goed voorbeeld van.

Je vindt in het assortiment van Durex vooral glijmiddel op waterbasis. Slechts één soort – Durex Perfect Gliss – is op basis van siliconen. Ben je op zoek naar iets om het nog leuker of spannender te maken in bed? Kies dan voor een gel als Durex Glijmiddel Aardbei of een andere gel uit de Pleasure-lijn.

Waarom heb je eigenlijk glijmiddel nodig?

Het lichaam maakt, wanneer je opgewonden bent, voorvocht in en om je geslachtsdelen aan. Natuurlijk glijmiddel van Moeder Natuur, zeg maar. Je lichaam bereidt zich voor op seks. 

Dit werkt helaas niet bij iedereen even goed, wat leidt tot vaginale droogheid. Het kan dan ongemakkelijk en zelfs pijnlijk zijn om geslachtsgemeenschap te hebben. Een kleine hoeveelheid glijmiddel van Durex maakt alles echter glibberig, zodat je onbezorgd kan vrijen. 

Heb je dan wel glijmiddel nodig als alles gewoon vochtig wordt? Wij raden aan altijd glijmiddel te gebruiken, want hoe gladder alles is, hoe fijner het voelt voor jullie allebei. Doe je aan anale seks? Gebruik dan sowieso een glijmiddel. Kies in dat geval dan voor een anaal glijmiddel dat nog beter glijdt en niet uitdroogt.

Waar is Durex Glijmiddel Aardbei goed voor?

Durex Glijmiddel Aardbei doet allereerst precies wat het moet doen: het geeft langdurige vochtigheid en is veilig te gebruiken met condooms. Het is bovenal een aanrader wanneer je van aardbeien houdt. Het aroma van dit glijmiddel maakt jullie sekservaring nog sensueler.

Aardbeien worden vaak gebruikt in bed, omdat ze als erotisch en lustopwekkend worden gezien. We weten niet zeker of aardbeien daadwerkelijk een lustopwekkende stof bevatten, maar het is absoluut een sexy vrucht. Is het de geur, de smaak of de kleur? Wij weten het niet, maar het werkt voor ons.

Durex zag er ook iets in, want dit glijmiddel met aardbeismaak is zeer populair. Het ruikt lekker en smaakt nog lekkerder. Je leest het goed: dit glijmiddel is eetbaar.

Smaakt Durex Glijmiddel Aardbei écht naar aardbei?

We begrijpen je bezorgdheid. Niets is vervelender dan een aardbeienlolly of een aardbeienijsje te eten en vervolgens te ontdekken dat de aardbeiensmaak kunstmatig is. Het komt zó vaak voor dat Kunstmatige Aardbeien een aparte smaak had kunnen zijn…

We waren dan ook blij verrast toen we er achter kwamen dat dit Durex-glijmiddel met aardbeismaak écht naar aardbeien smaakt. De smaak lijkt erg op aardbeienjam. De geur is overigens ook lekker en vult je kamer met een fijn aroma.

Waar kan ik Durex Aardbei Glijmiddel kopen?

Durex is een populair merk en daarom is het gelukkig overal te koop. Je koopt Durex-glijmiddel in elke supermarkt, drogist of apotheek, maar ze hebben de aardbeienvariant niet altijd in het assortiment. Wil je aardbeienglijmiddel snel in huis hebben? Bestel deze dan online, bijvoorbeeld bij Apotheek Online.