Coolmann Bodyglide

14,99

Start consult

Niets is beter dan een vrijpartij die met een massage begint. Een heerlijke massageolie die tevens zeer goed als glijmiddel werkt, is dan ideaal. Bodyglide is zo’n 2-in-1-product dat niet misstaat op je nachtkastje, zodat je bent voorbereid op een massage – en misschien meer.

Dit product is perfect voor een spannend voorspel en wat er daarna kan komen. De massageolie smeert goed en blijft een poosje op je huid voordat het intrekt. Het werkt als glijmiddel ook zeer goed. Het glijdt makkelijk, plakt niet en droogt niet uit.

Wat maakt Coolmann Bodyglide zo goed?

Dit 2-in-1-product is prima geschikt als massageolie voor gewone en erotische massages, maar werkt ook zeer goed als glijmiddel. Je beleeft de geslachtsgemeenschap hiermee nóg intenser. Het is goed voor de gevoelige huid en is dermatologisch getest. Het plakt niet en droogt ook niet op.

Hou je niet echt van geparfumeerde producten? Koop dan met een gerust hart een flesje Bodyglide kopen. Het is volledig geurloos en transparant.

Hoe wordt Bodyglide verpakt?

Bodyglide zit in een handig pompflesje van 150 milliliter waar je lang mee doet. Het handige pompje doseert precies de juiste hoeveelheid glijmiddel, exact op de plek waar je het wilt hebben. Het flesje blijft zo ook vrij van vettigheid. 

Het ontwerp van het flesje is ook vrij anoniem. Het zilverkleurige flesje met zwart etiket past zo op je plankje in de badkamer, tussen je haarverzorgingsproducten en douchegel. Je hoeft dus niet meer je glijmiddel te verstoppen als je schoonouders op visite komen.

Kan ik dit product veilig gebruiken in combinatie met condooms?

Je kunt gerust een flesje Bodyglide kopen als je vrijt met condooms. Het glijmiddel is namelijk gemaakt op basis van water en is dus volkomen veilig te gebruiken in combinatie met latex condooms. 

Glijmiddel op basis van olie tast latex aan, maar glijdt vaak wel beter en langer.

Is dit product veilig voor mijn seksspeeltjes?

Coolmann Bodyglide werkt ook prima met je seksspeeltjes. Het glijmiddel op waterbasis beschadigt siliconen niet, dus je speelgoed is veilig. 

Bodyglide is uiteraard ook veilig voor inwendig gebruik.

Waar kun je Coolmann Bodyglide kopen?

Wil je een flesje Coolmann Bodyglide kopen? Kijk dan niet verder dan online. Je kunt bij veel webshops, zoals Apotheek Online, Bodyglide bestellen. Je bent er bij zo’n online winkel ook zeker van dat het in een anonieme verpakking wordt bezorgd en dat er geen verwijzing op je bankafschrift staat.

Wat kost een flesje Bodyglide?

Wil je online Bodyglide kopen? De 150 milliliterverpakking Bodyglide kost rond de €15,00. Je krijgt voor deze prijs een massageolie én een glijmiddel dat met een doseerpompje lang meegaat.