Überlube

20,99

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Categorie:

Heb jij weleens glijmiddel gekocht? Je weet dan ongetwijfeld hoeveel merken en soorten er verkrijgbaar zijn. Met een smaakje, bijvoorbeeld. Of tintelend glijmiddel. Verwarmende, orgasmeverhogende soorten. Of glijmiddelen speciaal voor speeltjes. De makers van Überlube houden het echter simpel. Ze produceren een luxueus glijmiddel dat goed aanvoelt én goed werkt.

Überlube is een eenvoudig glijmiddel op siliconenbasis. De ingrediëntenlijst bevat slechts enkele bestanddelen – en dat is alles. Meer is er niet nodig om een luxueus aanvoelend glijmiddel te ontwikkelen. Simpel, maar effectief.

Wat zijn de kenmerken van Überlube?

Dit is een glijmiddel op basis van siliconen. Het voordeel daarvan is dat het zeer goede glij-eigenschappen heeft en niet uitdroogt terwijl je bezig bent. Het glijmiddel trekt na de vrijpartij vanzelf in de huid, zonder plakkerige resten achter te laten.

Het nadeel van een siliconenglijmiddel is echter dat het niet geschikt is voor gebruik met siliconenspeeltjes. Het kan namelijk het materiaal aantasten. Wil je je seksspeeltjes toch gebruiken in combinatie met dit glijmiddel? Doe er dan een latex condoom omheen. Het glijmiddel kan namelijk wel gewoon met latex condooms worden gebruikt.

Waarom is Überlube zo goed?

Een goed glijmiddel zorgt ervoor dat je er nauwelijks iets van merkt, zodat je zorgeloos kan genieten van seks. Dit glijmiddel doet dat heel goed. Het is volledig geur-, kleur- en smaakloos en doet precies wat het moet doen: langdurig glijden. Een paar druppels is genoeg.

Het is daarnaast goed voor je huid. De vochtinbrengende vitamine E in dit glijmiddel zorgt voor een zachte, gehydrateerde huid. Dit is een glijmiddel dat je niet af wilt wassen!

Het is ook waterbestendig. Ben je een liefhebber van seks onder de douche, in bad of in een jacuzzi? Weet dan dat dit glijmiddel nóg beter glijdt – zelfs onder water.

De verpakking is simpel, maar heeft een luxe uitstraling. Het is dat er vrij groot Überlube op staat, anders had het zo op je badkamerplankje kunnen staan, tussen de douchegels en shampoos. Het bijgeleverde doseerpompje zorgt ervoor dat je noot teveel gebruikt. Het is bovendien makkelijk aan te brengen, zelfs in het donker.

Waar kun je Überlube nog meer voor gebruiken?

De makers van dit glijmiddel zijn ervan overtuigd dat de formule van hun glijmiddel zo geweldig is dat je het glijmiddel niet alleen voor seks kan gebruiken, maar ook voor sport en huidverzorging. Het klinkt misschien als een gek idee, maar ja – waarom eigenlijk niet?

Überlube voor sport

Heb je vaak last van wrijfplekken op je huid na het sporten? Überlube kan dit verhelpen. Smeer bijvoorbeeld een druppeltje op je dijen om problemen tijdens het hardlopen te voorkomen – of aan de binnenkant van je bovenarmen voor het roeien.

Überlube voor op je gezicht

Smeer een beetje van dit glijmiddel op je gezicht voor een goede hydratatie. Je huid ziet er daarna meteen stralend uit, met een gezonde glans, en voelt heerlijk zacht.

Waar koop je Überlube?

Dit glijmiddel niet in de winkel te koop. Bestel het dus online, bijvoorbeeld bij Apotheek Online. Je kunt ook handige hervulbare reisflesjes kopen.