EZ Lube Shooter

22,99

Start consult

Glijmiddel is een must-have voor in je nachtkastje. Een goede vrijpartij wordt tenslotte altijd beter met glijmiddel. Het vermindert de klachten van vaginale of anale droogheid en andere intieme ongemakken. Glijmiddel is bovendien hulpvol tijdens lange sessies in de slaapkamer. De EZ Lube Shooter kan uitkomst bieden.

Wat de EZ Lube Shooter precies is? Een combinatie tussen een seksspeeltje én een hulpmiddel. Het helpt je om glijmiddel in te brengen zónder het op je handen te krijgen. De speelse vorm van deze glijmiddelspuit zorgt ervoor dat het gebruiken van glijmiddel nóg spannender wordt.

Wat is de EZ Lube Shooter?

De Lube Shooter is een spuit die je kunt vullen met glijmiddel. De achterkant ziet er precies uit als een injectiespuit – met een plunjer. Je brengt de spuit in de vagina of anus, waarna je de plunjer vooruit duwt en het glijmiddel diep inbrengt.

De voorkant van de Shooter heeft niet de vorm van een spuit, maar die van een penis. Dit maakt het inbrengen makkelijker en spannender. Het kan een opwindende toevoeging aan je seksuele spel zijn.

Wat is het voordeel van de Shooter?

Het voordeel van de EZ Lube Shooter is dat je het glijmiddel niet met je handen hoeft aan te brengen. Morsen wordt daarmee verleden tijd. 

Een verspreiding van glijmiddel van binnenuit is eveneens veel beter. Je brengt glijmiddel normaal gesproken aan op de buitenkant van je vagina of anus, waarna het zich een weg naar binnen werkt. De EZ Lube Shooter helpt je echter in één keer veel meer glijmiddel aan te brengen. Alles blijft hierdoor goed gesmeerd: genoeg glijmiddel voor een lange vrijpartij.

Hoe groot is de EZ Lube Shooter?

Deze glijmiddelspuit is veertien centimeter lang en heeft een minimale diameter van 2,70 centimeter en een maximale diameter van 3,10 centimeter. Hij is geschikt om vaginaal of anaal te gebruiken. 

Let er wel op dat je alleen glijmiddel op waterbasis gebruikt. Ga je voor anale seks? Kies dan voor een speciaal glijmiddel voor anaal gebruik. Een glijmiddel op siliconenbasis kan het materiaal van de EZ Lube Shooter aantasten.

Koop je de Shooter, dan krijg je er een beetje anale glijmiddel bij. Dit is handig om je nieuwe glijmiddelspuit uit te proberen, maar je kunt hem met alle merken glijmiddel op waterbasis gebruiken.

Waar kun je een Lube Shooter kopen?

Deze glijmiddelspuit is door de vorm eerder een seksspeeltje dan een soort glijmiddel. Het is daardoor niet makkelijk om de Lube Shooter in een supermarkt of andere winkel te kopen.

Koop de glijmiddelspuit daarom online. Bij Apotheek Online, bijvoorbeeld. Hij wordt dan in een anonieme verpakking bij je thuisbezorgd.