Stimulerend Glijmiddel

17,99

Start consult

We kennen Pjur als een merk dat glijmiddel van een hoge kwaliteit maakt. Ze bieden veel verschillende soorten glijmiddelen in hun assortiment; allen goed voor je huid. De Pjur-glijmiddelen zijn namelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten die mild en verzorgend zijn. Pjur MyGlide, bijvoorbeeld. Een stimulerend glijmiddel met een sensueel warmend effect door een toevoeging van ginseng.

Ginseng is een kruid dat een verwarmend effect heeft als het in aanraking met je huid komt. Indiase ginseng wordt bijvoorbeeld ook als voedingssupplement verkocht. Het heeft dan allerlei gezondheidsvoordelen voor je lichaam.

Het is óók een ingrediënt in dit stimulerende glijmiddel. Ginseng zorgt daarmee voor een sensueel en warm effect – voor een nóg spannendere seksuele ervaring.

Wat maakt dit stimulerend glijmiddel zo goed?

Het verwarmende effect is erg speciaal en voegt een extra dimensie toe aan het seksleven van de gebruiker. En dat niet alleen. Verschillende vrouwen hebben laten weten dat ze met dit glijmiddel sneller tot hun hoogtepunt kwamen. Het warme effect van ginseng liet ze sneller klaar komen. Het effect was sterker dan bij andere warmende glijmiddelen.

Pjur MyGlide is van zichzelf echter ook gewoon een zeer goed glijmiddel. Het glijvermogen is erg goed: je met slechts een paar druppeltjes langdurig kunt genieten. Bijkomend voordeel is dat het hierdoor ook nog eens lang meegaat.

Hoe wordt dit glijmiddel geleverd?

Pjur MyGlide zit in een roze flesje van 100 milliliter. Deze verpakking is voorzien van een handig doseerpompje.

Kan ik dit stimulerend glijmiddel in combinatie met latex condooms gebruiken?

Pjur MyGlide is een glijmiddel op waterbasis. Het is dus absoluut veilig te gebruiken met latex condooms. Het bevat geen olie en vetten, waardoor je condooms niet beschadigen. 

Het is natuurlijk wel zo dat mannen die een condoom gebruiken niet profiteren van het verwarmende effect. Het glijvermogen van dit stimulerende glijmiddel blijft vanzelfsprekend hetzelfde.

Werkt dit glijmiddel met seksspeeltjes?

Plannen om dit glijmiddel te gebruiken om je speeltjes nóg beter te laten glijden? Dat kan zonder enig probleem. Glijmiddel op basis van siliconen kan siliconen speeltjes aantasten, maar een glijmiddel op waterbasis kun je zonder problemen gebruiken. Je speeltjes voelen met het stimulerend effect nog fijner aan.

Waar kan ik Pjur MyGlide kopen?

Je kunt Pjur Stimulerend Glijmiddel het beste online bestellen. Dit is het makkelijkst – en bovendien wordt het glijmiddel in een discrete verpakking bij je thuisbezorgd.

Het is online ook erg makkelijk om verschillende soorten glijmiddelen met elkaar te vergelijken. Dat is vooral handig bij Pjur, want ze hebben veel verschillende producten in hun aanbod.