Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Active Filters: Clear Filters

Iedereen is op zoek naar die verleidelijk lange wimpers die in een oogopslag de vonk doen overslaan. Wimperserum maakt je wimpers niet alleen langer en voller; het geeft ook nog eens een frisse uitstraling. Lees hier meer over wat wimperserum doet en hoe je het kunt gebruiken. 

Wat voor vorm of welke kleur ogen je ook hebt: alle wimpers kunnen wat extra liefde gebruiken. Dat is waar het fenomeen wimperserum om de hoek komt kijken. Dit serum verzorgt de wimpers intensief, waardoor ze langer voller en zwarter kunnen ogen. Wimperserum zorgt ook voor het verlengen van je wimpercyclus, waardoor je minder wimperhaartjes verliest. Als dat niet handig is! 

Hoe breng ik wimperserum aan?

Een aantal kleine druppeltjes is al voldoende. Zorg dat je enkele druppels op vier vingertoppen hebt en masseer het wimperserum met beide handen – tussen je ring- en wijsvinger in. Wrijf het product eerst zacht op de huid rondom de ogen. Herhaal dit vervolgens nog een keer, maar dan van de huid onder je ogen terug naar je wenkbrauwen. Veeg daarna liefelijk over je ooglid en wimpers – in één beweging van binnen naar buiten. 

Herhaal deze stappen voor een optimaal resultaat drie keer. Duw aan het einde van deze sessie de wimpers met de bovenkant van je vingers zachtjes omhoog. Je creëert hiermee meer volume.

Brengt het gebruik hiervan risico’s met zich mee?

De risico’s van het gebruik van een wimperserum zijn minimaal. Toch wordt over het algemeen geadviseerd om het serum voor wimpers niet te gebruiken als je zwanger bent, borstvoeding geeft of een chemokuur ondergaat. 

De kans is ook aanwezig dat er irritaties optreden. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je gevoelige ogen hebt. Een bijwerking die wordt veroorzaakt door de glycerine in het serum. Dit kan vervelend zijn, maar is niet schadelijk. 

Gebruik tijdens een oogontsteking wordt echter afgeraden. Schat voor jezelf het risico in en bepaal aan de hand daarvan of het gebruik van een serum voor jou werkt.

Welke wimperserum is een aanrader?

Ben je op zoek naar een serum dat jouw wimpers dikker en langer maakt en daarnaast zorgt voor een extra mooie en vrouwelijke uitstraling? Gebruik dan bijvoorbeeld RevitaLash: dé serum voor het conditioneren van de wimpers. Het helpt tegen droge, breekbare en fragiele wimpers en zit vol natuurlijke en verzorgende ingrediënten. Daarnaast bevordert het de flexibiliteit, hydratatie en glans van je wimpers. Na enkele weken is het resultaat zichtbaar: gezondere en vollere wimpers. 

Zijn er ook alternatieven op wimperserum?

Een andere manier om je wimpers te verzorgen en hetzelfde resultaat te bereiken, is door middel van het gebruik van wimperolie. Je stimuleert op deze manier eveneens de groei van wimperharen, zij het op een andere wijze. 

Breng hiervoor een druppeltje wonderolie (lees: castorolie) aan op je wimpers. Dit zorgt ervoor dat de haartjes een boost krijgen.

Bestaat er ook zoiets voor mijn wenkbrauwen?

Je wimpers kunnen weliswaar verzorging gebruiken, maar dat geldt natuurlijk ook voor je wenkbrauwen. Een eyebrow serum is ontwikkeld om je wenkbrauwen een gezondere, vollere en dikkere uitstraling te geven. 

Een serum voor wenkbrauwen is in veel verschillende winkels, waaronder drogisterijen en make-up-zaken te koop. Online kopen kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld bij Apotheek Online.