Eyebrow serum

Hoewel het heel lang ontzettend hip was om je wenkbrauwen zo dun mogelijk te epileren, wordt het de laatste jaren steeds populairder om volle en dikke wenkbrauwen te hebben. Helaas is het best lastig om dikkere wenkbrauwen te creëren zónder ze heftig bij te tekenen. Een oplossing? Brow serum.

Een paar jaar geleden ging eyelash serum viral en was het niet meer aan te slepen. Het zou je wimpers een stuk voller maken en de groei ervan stimuleren. Eyebrow serum heeft nog niet dezelfde populariteit, maar is ook goed verkrijgbaar en wordt door veel mensen gebruikt.

Wat is brow serum?

Eyebrow serum is vaak een gel of een conditioner die belooft je vollere wenkbrauwen te geven. Maar vergis je niet: brow serum is geen wondermiddel. Het maakt je wenkbrauwen mogelijk iets voller, maar laat zorgt niet voor magische haargroei of glanzende wenkbrauwen.

Waarvoor gebruik ik eyebrow serum?

Er zijn serums die beloven dat je wenkbrauwen binnen de kortste keren ontzettend gaan groeien en dat je er binnen no time uitziet als Cara DeLevingne, maar helaas hebben deze eyebrow serums géén bewezen werking.

Dat betekent zeker niet dat een eyebrow serum helemaal nutteloos is. Eyebrow serum is gemaakt om je wenkbrauwen een gezondere, vollere en dikkere uitstraling te geven. Door het serum een aantal keer te gebruiken, en vooral trouw te gebruiken, zorgt het na toepassing voor een intensere en expressievere blik. Let wel: hoe je wenkbrauwen eruit zien, kan veel van je gezicht bepalen. Teken jij je wenkbrauwen ook nog bij? Dan kan het best even wennen zijn.

Het is ook fijn om te weten dat een eyebrow serum zorgt voor gezondere wenkbrauwen. Hierdoor vallen de haartjes minder snel uit. Hopelijk hoef je door het gebruik van een wenkbrauw serum je wenkbrauwen minder bij te tekenen en zien ze er natuurlijker uit. 

De meeste brow serums komen met een speciale applicator, waardoor je de serum op een handige manier op je wenkbrauwen kunt aanbrengen. Lees voor gebruik goed de instructies over hoe en hoelang je het moet gebruiken om resultaat te zien. Dit kan namelijk verschillen per merk eyebrow serum.

Waar koop ik eyebrow serum?

Eyebrow serum is te koop in verschillende winkels, waaronder drogisterijen en make-up-zaken. De merken variëren en zijn verschillend in prijs. Wil je zeker weten dat je goed zit? Laat je dan adviseren door iemand die er verstand van heeft.