RevitaLash

Lange en dikke wimpers geven je een mooie en vrouwelijke oogopslag. We gebruiken tenslotte niet voor niets mascara, wimper-extensions en nepwimpers. Het zou echter nóg beter zijn als je wimpers van nature mooi en vol zijn. Dat krijg je voor elkaar met RevitaLash. Verbeter je uitstraling met mooie wimpers!

Het is een verbetering voor je uitstraling, maar lange wimpers zijn ook goed voor je ogen. De wimpers, die in rijen op je oogleden groeien, zijn namelijk tastgevoelig en zorgen ervoor dat stofdeeltjes niet in je ogen kunnen komen. Je hoeft je wimpers maar licht aan te raken en je ogen schieten in een reflex dicht. 

Wat is RevitaLash?

RevitaLash is een Amerikaans merk. Het is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij wilde een wimperserum maken voor zijn vrouw die leed aan borstkanker. Door de chemotherapiebehandelingen waren haar wimpers beschadigd. Dokter Brinkenhoff trachtte een formule te ontwikkelen die de wimpers verbeterde. Dit werd RevitaLash: hét serum voor het conditioneren van de wimpers. Oh – en de wimpers van zijn vrouw herstelden niet alleen, maar werden ook mooier dan daarvoor. 

RevitaLash helpt je als wimperserum bij droge, breekbare en fragiele wimpers. Dit wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde serum zit vol met natuurlijke en verzorgende ingrediënten. Het helpt je wimpers te beschermen tegen broosheid. Het product bevordert de flexibiliteit, hydratatie en glans van je wimpers. Na slechts een paar weken zijn je wimpers al gezonder en voller. 

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Acid, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Het product is vrij van ftalaat en parabenen. 

Hoe gebruik ik RevitaLash?

Breng RevitaLash ’s avonds rechtstreeks aan op de bovenste, schone wimpers. Heb je wimper-extensions? Doe dit dan op de bovenkant van de wimpers. Het wordt bij gevoelige ogen aangeraden om het product ‘s ochtends aan de onderkant van de wimpers aan te brengen.

Gebruik de RevitaLash één keer per dag en wacht na gebruik met het aanbrengen van make-up. Vermijd dat het product in contact komt met de huid. Komt het toch in je ogen? Spoel ze dan goed uit met water. 

Waar kan ik RevitaLash kopen?

RevitaLash koop je online bij Apotheek Online. Het product bestaat uit een pen met stick-applicator. De inhoud van dit product is 3,5 milliliter. Deze 3,5 milliliterverpakking gaat maar liefst zes maanden mee. Elke dag een fijn lijntje bij de aanzet van de wimpers is genoeg voor een optimaal resultaat.