Remescar wallen- en donkere kringencrème

De tekenen van het ouder worden zien we als eerste in onze huid – en dan vooral in het gezicht. Vooral de huid rondom de ogen ziet er sneller ouder uit als de rest van ons gezicht, omdat het gebied rondom de ogen een veel dunnere huid heeft. Donkere kringen zijn het gevolg – en helaas gaan ze vaak gepaard met wallen onder de ogen.

Donkere kringen onder de ogen komen vooral voor bij oudere mensen, bij een genetische aanleg voor hyperpigmentatie en bij mensen met een donkere huidskleur. Donkere kringen kunnen veroorzaakt worden door oververmoeidheid, leeftijd, uitdroging, te veel zon en genetische aanleg.

Wallen gaan vaak hand in hand met donkere kringen onder de ogen. Wallen zijn zwellingen van de onderste oogleden, waardoor ze als zakjes gaan hangen. Gecombineerd met donkere kringen geven ze mensen die hier last van hebben een vermoeide blik die je er ouder uit laat zien.

Wat is Remescar Wallen & Donkere Kringen?

Deze crème van Remescar is speciaal ontwikkeld voor het gebied rondom de ogen. De Remescar-oogcrème is een zogenoemd instant product, wat inhoudt dat het een onmiddellijk zichtbaar resultaat geeft – slecht minuten na het aanbrengen. Het resultaat blijft tot wel tien uur merkbaar. Bovendien kun je deze Remescar-oogcrème makkelijk combineren met je make-up.

Hoe kan Remescar wallen verminderen?

Wallen onder de ogen kunnen door verschillende dingen worden veroorzaakt. Afhankelijk van de persoon kan de oorzaak vermoeidheid, stress, nierproblemen of genetische aanleg zijn. Hoe dan ook: wallen zijn een vochtophoping in de onderste oogleden. Remescar Wallen & Donkere Kringen is een vochtafdrijvende crème die je wallen binnen enkele minuten zichtbaar verminderen.

Hoe kan Remescar donkere kringen verminderen?

Remescar Wallen & Donkere Kringen bevat cafeïne. Cafeïne in koffie en thee houdt je wakker, maar in de Remescar-oogcrème verheldert het de huid rond de ogen. Het laat de huid oplichten, waardoor donkere kringen zichtbaar verminderen.

Hoe krijg je de beste resultaten?

Voor het beste resultaat in het verminderen van wallen en donkere kringen, is het belangrijk om je huid voldoende te ondersteunen en verzorgen. Het is aan te raden om voor het gebruik van Remescar Wallen & Donkere Kringen eerst de huid rondom je ogen te voeden met een vochtinbrengende crème, zoals Remescar Oogcrème. Daarna vermindert het aanbrengen van de Remescar Wallen & Donkere Kringen je wallen vrijwel direct.

Ben je meer op zoek naar een langetermijnoplossing voor de wallen onder je ogen? Dan raden we aan om iedere ochtend een voedende oogcrème en iedere avond een herstellende oogcrème aan te brengen. Zo worden je oogcontouren dag en nacht optimaal verzorgd.