Passiflora Complex

Ervaar je een stressvolle situatie – een examen wat eraan komt of een belangrijke sollicitatie? Het is dan lastig om je te blijven concentreren en alert te blijven. Passiflora Complex is een middel dat tegen de zenuwen helpt en je een beetje kalmeert, zodat je vol vertrouwen kan beginnen aan je examen.

Wat is Passiflora Complex?

Passiflora Complex is een voedingssupplement dat rustgevend werkt. Het supplement bevat natuurlijke ingrediënten die helpen bij een stressvolle situatie, een onrustig gevoel en zwakke zenuwen. Het Passiflora Complex wordt aangeraden als je graag op een snelle manier van het stressgevoel af wil. Het voedingssupplement belooft dat je er alert en fris van wordt.

Let wel: de werking van middeltjes tegen zenuwen of nervositeit zit vaak ook deels tussen je oren. Ze bevatten natuurlijk een paar ingrediënten die rustgevend kunnen werken, maar dat is ook gedeeltelijk het placebo-effect. Het is desalniettemin het proberen waard als jij snel last hebt van zenuwen.

Wanneer kun je Passiflora Complex het beste gebruiken?

Sommige mensen hebben snel last van spanning in stressvolle situaties. Dit kan effect hebben op de prestaties en resultaten. 

Een beetje spanning is niet erg. Dat kan zelfs helpen. Teveel spanning is echter niet fijn. Het maakt je onrustig en kan effect hebben op je lichamelijk functioneren. 

Het voedingssupplement Passiflora Complex van A. Vogel moet dit tegengaan. Het middel bevat een aantal planten die bekendstaan om hun kalmerend en ontspannende effecten zoals passiebloem, citroenmelisse en valeriaan. Het helpt bij stresssituaties en is zeer geschikt om te gebruiken voor gespannen situaties. 

Het middel is ook te gebruiken voor kinderen.

Hoe moet je A. Vogel Passiflora Complex gebruiken?

Het wordt aangeraden om drie keer per dag één of twee tabletten in te nemen op momenten dat je denkt het middel nodig te hebben. Je moet het supplement innemen vóór de maaltijd – en altijd met een beetje water. 

Wordt het middel door kinderen gebruikt en zijn deze onder de zes jaar? Gebruik dan een derde van de dosering. Kinderen van zes tot twaalf jaar mogen de helft van de aanbevolen dosering gebruiken.

Overschrijd nooit zomaar de aanbevolen dosering. Let er verder op dat het product lactose bevat en dus niet geschikt is voor veganisten of mensen met een lactose-intolerantie.

Het supplement bevat valeriaan. Dit kun je beter vermijden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Pas ook op dat overmatig gebruik je rijvaardigheid of bediening van machines kan beïnvloeden.

Waar kun je Passiflora kopen?

Passiflora Complex van A. Vogel is verkrijgbaar op verschillende plekken. Je kunt het in meerdere drogisterijen vinden en bij natuurwinkels. Het is verder online verkrijgbaar op diverse websites. Het middel is ook verkrijgbaar via Apotheek Online.