Aanbieding!

Easyglide-glijmiddel 

7,99

Start consult

Easyglide is een bekende naam op het gebied van glijmiddel. Easyglide-glijmiddel is van hoge kwaliteit en wordt door veel gebruikers als zeer goed beoordeeld. De producten van Easyglide maken seks nog fijner, omdat het bij vaginale droogheid en andere intieme ongemakken kan helpen. 

Easyglide heeft verschillende soorten glijmiddel in het assortiment. Het meest populaire Easyglide-glijmiddel is echter de variant op waterbasis. Dit glijmiddel glijdt goed en droogt niet snel uit, maar is ook veilig te gebruiken met condooms en seksspeeltjes. Het voelt dik aan, als een glijmiddel op siliconenbasis, maar heeft alle voordelen van een glijmiddel op waterbasis.

Welke soorten Easyglide-glijmiddel zijn er?

Easyglide heeft een assortiment van verschillende glijmiddelen die voor verschillende doeleinden zijn geschikt. Ze hebben allemaal andere eigenschappen, maar de hoge kwaliteit is iets dat de verschillende soorten glijmiddelen gemeen hebben.

Easyglide Waterbasis

Dit glijmiddel is het populairst. Het middel is geproduceerd op waterbasis en dus goed te combineren met condooms en seksspeeltjes.

Easyglide Siliconen

Dit glijmiddel is gemaakt op siliconenbasis en daarmee is iets dikker dan de variant op waterbasis. Het blijft lang glad, maar kijk wel uit met het gebruik van dit glijmiddel op siliconen seksspeeltjes.

Easyglide Natural

Dit product zorgt voor een natuurlijk huid-op-huidgevoel door de zijdezachte en lichte structuur.

Easyglide Anaal Glijmiddel Waterbasis

Deze gel is iets dikker dan het normale glijmiddel op waterbasis, maar is daarom ideaal voor anale seks.

Easyglide Anaal Siliconen Glijmiddel

Een glijmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor anale seks, met een extra gladde en dikkere formule op basis van siliconen.

Easyglide Warming

Dit glijmiddel heeft een warmend effect op de plekken waarop je het gebruikt. Dit maakt je vrijpartij een sensuele belevenis. Durex heeft ook een warmende glijgel.

Easyglide Cooling

Gebruik dit glijmiddel en beleef een frisse, tintelende sensatie die je seksuele ervaring nog spannender kan maken. 

Het merk Durex heeft overigens ook een tintelend glijmiddel.

Easyglide met smaakjes

Wil je liever meer geur en smaak? Kies dan voor Easyglide-glijmiddel met smaakjes, zoals kers of passievrucht. Deze ruiken en smaken lekker fruitig, voor een extra dimensie in je slaapkamer. De glijmiddelen zijn perfect voor orale seks.

Waarom moet ik Easyglide Glijmiddel Waterbasis kopen?

Koop Easyglide-glijmiddel op waterbasis en geniet van een hoogwaardig product. De formule is niet vettig en kan na gebruik in een handomdraai weer worden afgewassen. De textuur voelt lekker en licht op je huid, plakt niet en laat je zonder ongemakken van seks genieten.

Waar is Easyglide glijmiddel te koop?

De producten van Easyglide vind je in sommige supermarkten, drogisten en apotheken. Online bestellen is echter het makkelijkst. Je hebt dan het voordeel dat alle soorten in het assortiment zitten, wat bij gewone winkels niet altijd het geval is. 

Het is ook makkelijker om producten en prijzen te vergelijken. De prijs-kwaliteitverhouding van de Easyglide-glijmiddelen is overigens dik in orde.