Just Glide-glijmiddel

4,99

Start consult

Ben je op zoek naar een nieuw glijmiddel? Kijk dan eens naar Just Glide. Dit merk maakt een reeks glijmiddelen van hoge kwaliteit, zonder teveel tierelantijnen. Glijmiddel van dit merk doet precies wat het moet doen: langdurig glijden en niet opdrogen.

Het bestverkochte glijmiddel van dit merk is de variant op waterbasis. Dit is een medisch glijmiddel van een goede kwaliteit. Het glijmiddel is in combinatie met latex condooms en zelfs met siliconen seksspeeltjes te gebruiken, zonder dat deze beschadigd raken. 

Hoe ziet het Just Glide-glijmiddelassortiment eruit?

Het merk Just Glide heeft veel verschillende glijmiddelen in haar assortiment. We maken daarbij grofweg onderscheid tussen twee soorten: glijmiddelen op waterbasis én glijmiddelen op siliconenbasis.

Glijmiddelen op waterbasis

Waterbasis

Dit neutrale glijmiddel is geur-, kleur-, en smaakloos en laat geen vlekken achter op je beddengoed. Het vegan glijmiddel is bovendien te gebruiken in combinatie met latex condooms en seksspeeltjes. Je wast het bovendien overal makkelijk vanaf.

Waterbasis Anaal

Dit is eveneens een vegan glijmiddel op waterbasis, maar de dikkere formule is speciaal ontwikkeld voor anale seks. 

Bio

Deze uitvoering lijkt op het glijmiddel op waterbasis, maar is pH-neutraal en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Zelfs de tube is biologisch afbreekbaar, omdat het van suikerbiet is gemaakt. 

Bio Anaal

Deze gel is bijna hetzelfde als Just Glide Bio. Ook deze variant is 100 procent natuurlijk, maar met een iets dikkere formule – speciaal ontwikkeld voor anale seks.

Premium

Dit premium glijmiddel is gemaakt op waterbasis en heeft nóg meer glijvermogen dan de rest van het assortiment. Het bevat ook panthenol en hyaluron – voor een verzachtend en vochtinbrengend effect.

Premium Anaal

Dit glijmiddel bevat, net als Premium, panthenol en hyaluron. Het verschil is dat dit glijmiddel beter is geschikt voor anaal, omdat het op water- én siliconenbasis is geproduceerd. Het is dus iets dikker, maar wast makkelijk af.

Glijmiddelen op siliconenbasis

Original Siliconen

Dit is de siliconengel van Just Glide – voor een extreem glijvermogen. Het is geschikt voor vaginale en anale sex, maar kan niet in combinatie met latex condooms worden gebruikt.

Hoe wordt dit glijmiddel verpakt?

Dat ligt een béétje aan welk soort glijmiddel je zoekt, maar ze komen in tubes of flesjes van 20, 50, 200, 500 en 1000 milliliter. De kleinste tube van 20 milliliter is zeer handig voor op reis en past makkelijk in een handtas.

Waar kun je Just Glide-glijmiddel kopen?

De glijmiddelen van dit merk zijn overal online te koop: bij grote én kleine webshops. Apotheek Online is wat dat betreft een goede optie.

Wil je dit glijmiddel in een winkel kopen, probeer het dan bij een erotiekwinkel of condoomspeciaalzaak.