Premeno Duo

13,99

Start consult

Droge vagina? Je bent niet de enige. Vrouwen van alle leeftijden kunnen te maken krijgen met vaginale droogheid. We spreken van vaginale droogheid als de vagina te weinig vocht aanmaakt, waardoor klachten ontstaan. Behandel je vaginale droogheid met Premeno Duo. 

Voelt je vagina geïrriteerd of zelfs pijnlijk? Heb je pijn bij het vrijen? Of voelt wandelen en fietsen niet fijn? Mogelijk heb je dan last van vaginale droogheid. De vagina maakt dan te weinig vocht aan. 

Wat is vaginale droogheid?

Je baarmoederhals en de wand van je vagina maken normaliter continu vocht en slijm aan. Hierdoor bewegen je vaginawanden soepel langs elkaar. Bij vaginale droogheid is daar niet langer sprake van. 

Elke vrouw van elke leeftijd kan last hebben van vaginale droogheid. Droge vaginawanden gaan vaak gepaard met andere klachten, zoals vaginale jeuk of een branderig gevoel bij het vrijen. Gelukkig is dit te op te lossen met Premeno Duo. 

Wat is Premeno Duo?

Premeno Duo is ontwikkeld voor de behandeling van een droge vagina ten gevolg van de overgang, stress, het geven van borstvoeding, na chemotherapie of andere oorzaken. Het is een honderd procent hormoonvrije behandeling en lost eenvoudig vaginale droogheid op. Het herstelt het vochtgehalte in de vagina en houdt langdurig vocht vast. 

Premeno Duo heeft een dubbele werking. Dat wil zeggen dat gelijktijdig het herstel van twee aandoeningen van de vagina wordt gestimuleerd:

  • Premeno Duo bevat hyaluronzuur. Deze stof zorgt er voor dat de huid en het slijmvlies vochtig en elastisch blijven. Het heeft ook een positieve werking op het genezingsproces en het herstel van weefsel;
  • Premeno Duo bevat een combinatie van melkzuur en natriumlactaat. Dat zorgt ervoor dat de pH-graad in de vagina weer teruggaat naar de natuurlijke waarde. Hierdoor wordt het risico op infecties verminderd.

De werkzame stoffen komen van nature in het lichaam voor. Dit vermindert de kans op bijwerkingen. Premeno Duo bevat geen hormonen, maar is even effectief als behandelingen mét hormonen. 

Hoe gebruik je Premeno Duo?

Ter preventie en behandeling van vaginale droogheid gebruik je Premeno duo één keer per dag tot één per drie dagen. Het inbrengen van de ovule in de vagina is eenvoudig. De ovule duw je met je vinger zo diep mogelijk in de vagina. De ovule lost daar in enkele minuten volledig op en werkt langdurig. 

Bij vaginale droogheid als gevolg van een tekort aan oestrogeen tijdens of na de menopauze breng je één ovule Premeno Duo gedurende tien opeenvolgende dagen ’s avonds voor het slapen gaan in.  

Het is aanbevolen dit medicijn in combinatie met een inlegkruisje te gebruiken. De vaginale vochtigheid kan zodanig toenemen dat je kan doorlekken. 

Na de vervaldatum die op de verpakking is vermeld, mag Premeno Duo niet meer worden gebruikt.

Waar kan ik Premeno Duo kopen?

Premeno Duo is vrij verkrijgbaar zonder recept. Het is bij ons mogelijk om dit medicijn in de dosering van tien stuks online te bestellen – zonder eigen recept.