Remescar Toner

Het gebruik van een toner is de eerste echte voedende stap in je gezichtsverzorgingsroutine. Toner is, net als micellair water, een product op waterbasis. De rol die ze spelen binnen je dagelijkse routine verschilt echter behoorlijk.

Micellair water is een goede reiniger voor je huid, maar het verzorgt je gezicht niet. Een toner is ontwikkeld om je huid eveneens te reinigen, maar je huid ook te hydrateren. De Remescar Clarifying Toner is daarom een passende aanvulling van je dagelijkse huidverzorging.

Hoe werkt Remescar Toner voor gezicht?

De toner van Remescar verzorgt de huid op drie verschillende manieren. Het brengt de huid in evenwicht. Het maakt de huid bovendien klaar voor een hydraterende crème of een serum én het herstelt de pH-waarde van je huid.

Wat is de juiste pH-waarde van je huid?

De ideale pH-waarde van de huid ligt tussen de 4,5 en 5. Dat betekent dat de huid vrij zuur is. De natuurlijke beschermlaag van de huid bestaat uit zweet, talg en dode huidcellen. Het beschermt de huid van schadelijke bacteriën en creëert de juiste omgeving waar goede bacteriën in gedijen.

Het is dus belangrijk om de pH-waarde van de huid op peil te houden. Doe je dat niet – dan heb je kans op schilfers of een droge en rode huid. De bacteriënhuishouding is in dat geval bovendien niet op orde, waardoor je huid minder goed is beschermd tegen de tekenen van ouderdom en beschadiging van buitenaf.

Wat is de werkzame stof in Remescar Toner?

Het belangrijkste werkzame bestanddeel in Remescar Clarifying Toner is glycerine. Glycerine is geweldig voor je huid, omdat het een speciale eigenschap heeft. Het laat de huid vocht aantrekken en vasthouden, zodat je huid voortdurend gehydrateerd en beschermd wordt als je de toner op je gezicht gebruikt.

Hoe breng je Remescar Toner op je gezicht aan?

Deze toner is ontwikkeld voor gebruik op het gelaat. Druppel wat toner op een wattenschijfje en wrijf deze langzaam over je gezicht en hals. Je huid neemt het product dan het beste op, terwijl deze tegelijkertijd wordt gereinigd en gehydrateerd.

Wanneer gebruik je Remescar Toner?

Je kunt deze toner elke dag gebruiken. Het is echter aan te raden om de toner voor het slapen aan te brengen. Dit omdat de toner je huid voorbereidt voor het aanbrengen van een dikkere voedende nachtcrème of serum. Het gebruik ervan past dus het beste binnen je avondroutine.

Waar is Remescar Toner verkrijgbaar?

De toner bestellen kan gemakkelijk online op de website van Remescar, maar ook via online retailers. Remescar Clarifying Toner wordt geleverd in een verpakking van 200 milliliter.