Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Active Filters: Clear Filters

Vind je regelmatig haren op je hoofdkussen, in je doucheputje of in je haarborstel? Meestal hoeft er niets aan de hand te zijn, want je verliest gemiddeld tussen de vijftig en honderd haren per dag. Groeien deze haren niet meer terug? Dan is er sprake van haaruitval. Haaruitval brengt gelukkig geen risico’s met zich mee, maar het kan je zelfvertrouwen enorm schaden. Nanoxidil kan helpen bij haaruitval.

Haaruitval komt bij zowel mannen als vrouwen voor, maar het vaakst bij mannen. Dat gebeurt op iedere leeftijd: het is niet iets waar alleen oudere mensen last van hebben. Er zijn gelukkig veel middelen die helpen bij haaruitval, zoals shampoo tegen haaruitval, lotions en zelfs een laserhelm die bij haaruitval helpt.

Wat is Nanoxidil?

Nanoxidil is een molecuul speciaal ontwikkeld om effectiever te helpen tegen haaruitval. Gebruik je een middel met nanoxidil? Dan heb je ook minder kans op de bijwerkingen van het populaire Minoxidil, zoals hoofdpijn, duizeligheid en een geïrriteerde hoofdhuid. 

Je vindt het molecuul in de Spectral.DNC-N Lotion van DS Laboratories.

Hoe werkt Spectral.DNC-N Lotion met nanoxidil?

Nanoxidil is bedoeld voor uitwendig gebruik. Gebruik je Spectral.DNC-N Lotion met een 5%-nanoxidiloplossing? Masseer het dan in je hoofdhuid. Nanoxidil helpt daarmee haaruitval te verminderen en bevordert tegelijkertijd je haargroei.

Andere ingrediënten

De Spectral.DNC-N Lotion van DS Laboratories bevat naast nanoxidil ook andere werkzame bestanddelen die de haargroei en een gezonde hoofdhuid ondersteunen. Het bevat bijvoorbeeld aminexil, dat verharding van collageen rondom de haarwortel tegengaat. 

Procyanidin B-2 helpt om je haarlijn te behouden, terwijl retinol de opname van de ingrediënten bevordert. Naast deze stoffen bevat het ook een kruidenextract dat helpt om je hoofdhuid gezond en vrij van roos te houden.

Werkt nanoxidil overal op het hoofd?

Ja: Spectral.DNC-N werkt overal op de hoofdhuid waar haar groeit, behalve gezichtshaar. Het werkt dus bij je slapen, op je inhammen en je kruin. Door de formule kan deze lotion haargroei bevorderen op je hele hoofdhuid. Let er wel op dat je de lotion niet op andere plekken smeert, want ook daar kan het haargroei bevorderen.

Zijn er bijwerkingen?

Het middeltje minoxidil gaat gepaard met bijwerkingen, maar daarover is bij nanoxidil niets bekend. Je hoeft dus niet bang te zijn voor eventuele effecten.

We raden het je aan om dit middel alleen op je hoofdhuid te gebruiken. Elders kan het namelijk wél bijwerkingen geven.

Waar kun je Nanoxidil kopen?

De producten van DS Laboratories hebben een bewezen werking en krijgen veel goede reviews online van gebruikers. Bestel de producten online voor een compleet overzicht en de beste aanbiedingen. Vergelijk reviews van gebruikers voordat je het koopt, zodat je kunt beslissen of dit misschien iets voor jou is.